Diy kasvihuoneessa

DSC_0504%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0508%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

 

DSC_0467%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0469%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0441%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Moikkarallaa! Mitäs teille kuuluu? Päivät menevät niin nopeaa ettei meinaa ehtiä olla sisällä ollenkaan. Kehtaanko edes tunnustaa että ikkunat on edelleen pesemättä, ei vaan malta olla sisällä kun ulkona on noin ihana ilma. Kunnon rusketusraidat tuli ainakin hankittua viime viikolla, hups. Joka kesä sama juttu että unohdun aurinkoon, onneksi oli aurinkorasvat iholla. Joko olette muuten heittäneet talviturkin? Kunhan pääsen mökille niin minäkin uskaltaudun järveen. 

Viime vuonna tekaistiin kuvissa näkyvä kasvihuone kierrätystavarasta. Voin suositella, kannattaa ehdottomasti kokeilla tehdä itse kasvihuone jos vaan ikkunoita ja lautaa löytyy nurkista. Täällä vielä kokoamani ohjeet kasvihuoneen tekoon. Istutin tänä vuonna sinne kolmea erilaista tomaattia, kurkkua, chilipaprikaa ja tavallista paprikaa. Amppeleista löytyy yrttejä. Koko kasvihuone hyötykäyttöön, katosta lattiaan 🙂 Tila meinaa vaan loppua kesken kun tekisi mieli laittaa enemmän taimia kasvamaan. Ehkä mun pitää alkaa hankkimaan lisää ikkunoita, kun mies jo lupautui rakentamaan isomman kasvihuoneen jos vaan ikkunoita hommaan. Näyttää muuten siltä että saadaan omenasatoa tänä vuonna. Jes. Kirsikkapuukin kukki niin komeasti, jospa sieltäkin tulisi jotain maisteltavaa. Leppoisia kesäpäiviä sinne!

2 kommenttia “Diy kasvihuoneessa

  1. Tuo kasvihuone on kyllä kerrassaan suloinen!<br />
    Toivotan runsasta satoa!☺

    1. Tomaattia ja paprikaa sieltä on jo tulossa, toivotaan että muutakin satoa syntyy! Nyt vain aurinkoisia päiviä tuon vesisateen tilalle niin pääsee kasvihuoneessakin taimet kasvamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *