Rennolla otteella terassilla

DSC_0556%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0525%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0550%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0553%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0537%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0529%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ei uskoisi ulos katsoessa että vielä pari päivää sitten oli yhtä upea ilma kuin kuvissa. Bikinit päällä sai oleskella pihalla ja nauttia grilliruoista pöydän äärellä. Tällä hetkellä sataa kaatamalla ja hain jo hennoimmat kukat katoksen alle suojaan. Hyvä että välillä sataa, ilmassa olikin niin paljon siitepölyä että joka paikka oli keltaisenaan pölystä. Saa nähdä miten käy juhannuksen, istutaanko villasukat jalassa takan edessä vai nautitaanko terassilla auringonpaisteesta?

Tällä hetkelläkin takassa on tuli. Mies on reissussa ja ihmettelin eilen että miten täällä on niin kylmä. Sisälämpötila näytti enää 20C ja se on ihan liian vähän tälle vilukissalle! Enhän minä noista vempeleistä tiedä yhtikäs mitään joten soitin ja kysyin miten tänne torppaan saadaan lisää lämpöä 😀 Nyt on sopiva. Ja kohta saunan lämpöön ennen nukkumaanmenoa. Ajattelin laittaa vielä hunajasokerinaamion kasvoille. Sain muuten äitienpäivälahjaksi lahjakortin kasvohoitoon, innolla menen ennen juhannusta pitkästä aikaa kosmetologille. Viime kerrasta on ihan liian kauan aikaa, vuosia. Nyt huudetaan äitiä olkkarin puolella joten mentävä on 🙂 Hyvää viikon jatkoa!

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Rennolla otteella terassilla

  1. Voi kun saataisiin helteet takaisin! Aamulla palelin aivan kamalasti töihin pyöräillessä, hanskat olisi tarvinnut!

    1. Niimpä! Piti jo kaivaa lapsille pipot esiin. Ei uskalla tehdä juhannussuunnitelmia jos on näin kylmät kelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *