Keittiön vaaleutta ja kontrasteja

 

DSC_0571%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0579%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_0588%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Mukavaa lauantaita! Kotona lasketaan tunteja milloin isi tulee kotiin, vielä kahdeksan tuntia kuului äsken keittiöstä. Ollaan täällä valmisteltu iltaa varten herkkuruokaa ja lämmitetty aamusta asti paljua. Isi saa hypätä suoraan paljuun rentoutumaan kun tulee pitkän matkan päästä kotiin. Ollaan kovasti jo odotettukin! Tänään sen verran aurinko pilkisti pilvien takaa että räpsin keittiöstä muutaman kuvan. Keittiö on aika vaalea vaikka sieltä löytyy ruskeaa ja mustaakin. En voinut vastustaa taustalla näkyvää mustaa peiliä kun Jyskistä sen bongasin. Asentajaa tässä odotellen ;D

Oman puutarhan pionit ovat vasta nupullaan, joten viikonloppukimpun nappasin kauppareissulta. Lidlistä haen aina kolmen oksan pionikimpun, yhden pionin hinnalla saa koko kimpun 🙂 Sadekuuroja on tullut niin rankasti että pelkäsin jo kaikkien kukkien katkeavan, mutta onneksi tuuli ja sade ei ole kukkia tuhonnut. Varjo ja pöytäryhmä lähti toissapäivänä lentoon ja yksi saviruukku, muuten ollaan säästytty myrskyltä. Kyllä tässä eilen takan äärellä istuessa mietittiin että tulispa jo takaisin lämpimät ilmat. Pakko oli kaivaa villasukat ja pipot esiin. Eihän tuolla muuten tarkene ulkoilla.

Nyt takaisin paljun lämmitykseen. Luulenpa vain että pipo päässä saa mennä sinnekin illalla. Viettäkäähän loistava viikonloppu!

4 kommenttia “Keittiön vaaleutta ja kontrasteja

 1. Täällä Kokkolassa tais olla Suomen kovin myrsky, mutta ilman mitään tuhoja säästyttiin<br />
  Osallistu kastehelmi kakku vadin arvontaan mun blogissa.

  1. Moikka Piia! Tulen kurkkaamaan arvontaa. Hyvä että säästyitte vaurioilta, rannikolla taitaa tuulla aika paljon enemmän. Toivottavasti saatais pian lämmin kesä takaisin.

 2. Kaunista ja harmoonista.♡<br />
  Meillä eilen avautui ensimmäiset pionien nuput. Nyt on yöstä asti tullut vettä, ei ainakaan vielä mitään myrskyä. Toivottavasti kestävät sateen, -onneksi mies sai tehtyä kunnon tuet jokin aika sitten.<br />
  On tuota vesisadetta odotettukin!<br />
  Toivotan kauniita kesäpäiviä sinne koko perheelle!♡

  1. Kiitos ihana &hearts;<br />
   <br />
   Täällä on pionit onneksi selvinneet myrskystä ja aukenevat ihan pian. Ilman tukia olisivat varmasti katkenneet. Ihana kun välillä tulee vettä, mutta nyt saisi jo riittää 😀 Kolmas päivä putkeen eikä mitään pieniä sateita ;)<br />
   <br />
   Mukavaa kesää teillekin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *