Kaikkea ihanaa kesä pullollaan

DSC_1110%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1112%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1122%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1098%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_1124%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Aika kiva lomasää on ollut tässä juhannuksen molemminpuolin. Välillä tullut vettä mutta se ei menoa haittaa, ainakin lapset ovat olleet innoissaan pomppimassa trampoliinissa sadekuurojenkin aikaan. Kastuin minäkin kokonaan kun viimeisiä kesäkukkia istutin, enkä malttanut tulla sisälle sateelta. Olen kuumeisesti yrittänyt etsiä itselleni juhlamekkoa, meillä on yhdet häät tänä kesänä ja haluan sinne uuden mekon. Netistä pääosin olen etsinyt, Bubbleroomit ja Nellyt on selattu läpi. Tuntuu etten vaan löydä itselleni pukua tai sitten en osaa etsiä oikeasta paikasta. Kiire tässä pian tulee ja sitten kun jättää viime tinkaan mekon oston niin stressiä pukkaa 😀 Jos teillä on vinkata hyviä ostopaikkoja niin ottaisin mielelläni sivut ylös! Noista yllä olevista löytyi monta kivaa, mutta vielä ei tullut sellaista tunnetta minkään mekon kohdalla että hei tässä se on! Häitä odotan kovasti, kun emme ole pitkään aikaa olleet yksissäkään häissä. Kiva päästä juhlimaan hääparia, vielä kun saataisiin lämmin ja aurinkoinen juhlapäivä.

Ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilen myös volyymiripsiä. Minulla on aina ollut omat ripset tosi pitkät ja taipuisat, mutta tummuutta ja tuuheutta kaipaan. Nyt täksi kesäksi haluan tuuheat ripset, mutta ei mitään semmosia jotka näkyy kilometrin päähän. Luonnolliset. Saa nähdä miten totun niihin. Iho on jo sen verran ruskettunut että olen kulkenut ilman meikkiä iholla. Vain ripsiväriä ja kulmaväriä olen käyttänyt, mutta kohta saa ripsivärin jättää hetkeksi nurkkaan 🙂 Lomallekin on kivempi lähteä kun ei tarvitse meikata. Seuraavaksi olisikin suuntana Tampere ja perinteinen Särkänniemi ja sukulaisten tapaaminen.

Kuvissa näkyy tytön keräämä kesäkimppu, jonka toi omin sanoin `maailman rakkaimmalle äidille` <3 Hellyyttävä, suloinen rakas lapsi <3 Myös oman puutarhan pionit ovat puhjenneet kukkaan, otin yhden maljakkoon. Lämpöisiä päiviä!

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *