Kevättä kohtiko?

DSC_4037%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Vielä ei täällä kodissa mennä kevättä kohti vaikka ensimmäiset tulppaanit pöydälle ilmestyivätkin. Talvi on tuntunut todella lyhyeltä, joten vietellään ihan rauhassa talvipäiviä! Mun puolesta lisää lunta vaan niin pääsee kunnolla harrastamaan talvilajeja. Kaupoissa voi ihastella kevään värejä niin vaatteissa kuin sisustustekstiileissäkin, mutta omaan kotiin en kevättä vielä kaipaa vaan haluan käpertyä viltin alle taljojen ja kynttilöiden ympäröimänä. Monesta paikkaa olen lukenut innostuksesta kevääseen ja kodin sisustamiseen keväisemmäksi, saa nähdä milloin kevätkärpänen puraisee tänne 🙂 Joka kerta on kuitenkin se ensimmäinen tulppaanikimppu ostettava kun ne kauppoihin ilmestyvät. Suosikkimaljakoksi tulppaaneille on noussut tämä pyöreä lasinen maljakko.  

 

tulppaanit%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4056%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

keitti%C3%B6.jpg

Kävin tänään kosmetologilla, mietin siinä rentoutuessani että nyt täytyy petrata ja käydä useammin kuin kerran vuodessa! Miten ihanan olon saa kun hoidetaan kasvoja rauhallisen musiikin soidessa taustalla, eikä ole kiire minnekään. Tuli taas tarpeeseen! Kokeilin ensimmäistä kertaa happohoitoa ja kosmetologi kertoi alkuun mitä tehdään ja miten hoito vaikuttaa. Kirvelihän se kuten oli tarkoituskin, mutta hyvin ihoni kesti hoidon eikä edes punoittanut yhtään hoidon jälkeen. Kiva kokeilla aina jotain uutta.

Sain myös vinkkejä ruokavalioon, koska ihoni on ollut hieman huonommassa kunnossa niin jätän rahkan nyt kokonaan pois ja testaan onko tällä vaikutusta ihoon. Yllätyin kun kosmetologi sanoi ettei rahka ole hyvä aamupala, minä kun olen vetänyt yli vuoden pelkkää rahkaa aamupalaksi. Nyt siihen tulee muutos ja vaihdan vaikka luonnonjogurttiin. Leipää tulee syötyä vain harvoin. Myös mahdollisimman vähän syön kaikkea `valkoista`, lisään veden juontia sekä otan proteiinit kananmunasta, lihasta, kalasta ja pähkinöistä. Myös avokadoa suositeltiin ja se on unohtunutkin ruokavaliosta kokonaan. Katsotaan onko näillä muutoksilla mitään vaikutusta ihon kuntoon. Uskoisin että parin kuukauden testi tuottaa jo tulosta.

Nyt täytyy rientää mummulaan lumitöihin. Ei tarvinnut salille lähteä kun ensin teki omat lumityöt ja perään vielä mummulan. Siellä nauttivat kaukana auringon alla lämpöisestä hiekasta, kun me palellutaan tänne pakkaseen 😀 No ei vaan 😀 Talvesta tykkään tosi paljon ja nautin nyt näistä hetkistä lumen keskellä. Nauttikaahan tekin siellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *