Askartele helposti maljakko

DSC_4268%20%E2%80%93%20kopio.jpg

First things first! Mun on ihan pakko iloita tähän alkuun että meidän kisu voi hyvin <3 Viime postauksessa kerroin sairastumisesta ja miten kävimme eläinlääkärissä moneen otteeseen. Nyt pieni on parantunut, syö ja leikkii. Otettiin verikokeet, ultrattiin ja röntgenissäkin käytiin. Jotain muutoksia masussa näkyi rtg-kuvassa, mutta ei ainakaan kasvainta tai vierasesinettä. Maha oli jostain syystä todella pahasti ärtynyt ja kaikki mitä kisu söi tai joi, tuli suusta ulos samantien. Reppana laihtui hetkessä puoli kiloa ja loppuviikosta ei enää ruoka kelvannut. Saimme pahan olon ja vatsan lääkkeillä kuriin ja pikkuhiljaa kisu alkoi syömään pieniä annoksia. Nyt yritämme ruokavaliolla saada painon nousuun. Kisu on luultavasti loppuelämän erikoisruokavaliolla, joka on vatsaystävällistä ja todella energiapitoista ruokaa. Yksi osasyy parantumiseen oli varmasti ruoan vaihto vatsaystävällisempään.

Onneksi en luovuttanut vaan sinnikkäästi jatkoin ravinnon antamista ruiskulla ja heräsin öisin tasaisin väliajoin antamaan nestettä (tai enhän edes nukkunut kun olin niin huolesta sekaisin). Eläinlääkäriämme kiitin tänään moneen kertaan kun kävin maksamassa kulut ja hakemassa lisää ruokaa. Hänkin oli viikonlopun aikana miettinyt miten meidän kisu voi kun kävimme viimeksi lauantaina klinikalla. Kyllä oli hymy herkässä kaikilla tänään. Olen niin onnellinen ja uskokaa pois, niin on kisukin! Sen näkee silmistä. Joka aamu tulee herättämään minut nuolaisemalla nenän päästä <3 

Nyt kun voi huokaista helpotuksesta, ehtii taas bloginkin pariin ja julkaisen teidänkin nähtäväksi tämän maljakon. Se on tehty Espanjan simpukoista, jotka keräsin viime reissullamme mukaan. Kuumaliimalla kiinnitin tyhjään hunajapurkkiin vieri viereen simpukoita, täytin vedellä ja laitoin muutaman viheroksan koristeeksi. Todella helppo ja nopea tehdä.

DSC_4284%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4271%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kivaa päivän jatkoa ja hyvää ystävänpäivää! Mun ystävänpäivä on ikimuistoisin kun sain pitää ystäväni vielä luonani.

 

 

2 kommenttia “Askartele helposti maljakko

  1. Ihana kuulla että kissa parani! Mulla ois kanssa kassikaupalla simpukoita…välillä kaivan ne esiin ja tuijotan niitä miettien että mitä ihmettä niistä voisi tehdä. Oon kans miettinyt niiden liimaamista vaikkapa kukkaruukun koristeeksi, mutta mitään ei ole vielä tapahtunut. Hienon simpukkamaljakon sait aikaiseksi!

    1. Oli paras uutinen ikinä kisun tervehtyminen! Toivottavasti saa elää vielä monta vuotta meidän kanssa ❤<br />
      <br />
      Kiitos! Mulla taas noita lasipurkkeja kertyy kaappiin ja nyt tuli tällainen inspis. Sainpahan matkamuistot esille 🙂 Laitathan kuvaa kukkaruukusta jos inspis iskee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *