Uusin villitys!

Kuka olisi uskonut että ihastun trendiväriksikin kutsuttuun vihreään? En minäkään. Kuukausi sitten näin tummanvihreäksi maalatun seinän ja mielessä se pyörii edelleen. Tikkurilan Vuono maalisävy on aika lähellä, täytyy vielä paremmin tutkailla Teknoksen värikarttaa kun siellä oli mielestäni enemmän sävyjä jotka ovat lähempänä sitä mitä etsin. Vuono näyttää joissakin kuvissa liian kirkkaalta, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Haluan tummempaa.

Seitsemän vuotta olen katsellut makuuhuoneemme vaaleaa ornamenttikuviotapettia ja olen päättänyt että vihdoin sille tehdään jotain. Haluaisin siis sen tilalle vihreän seinän joka olisi taustana sängylle. Näen jo silmissäni vaalean petauksen joka korostuu vihreää seinää vasten. Ei kai se auta kun hakea maalipurkki ja testata väriä seinään. Meidän makkari on aika pimeä joka pitää ottaa huomioon maalisävyä valitessa. Tiedän ettei tämä villitys ehkä mene muulla ohi, mutta iso, uusi viherkasvi saattaa hetken toppuutella mun intoa 🙂 Tytön sanoin kun olimme eilen menossa kauppaan ja juttelin siinä automatkalla miehelle vihreästä seinästä. Äiti, ootko sää nyt tullu ihan hulluksi?

DSC_4298%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4317%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4300%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4294%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Lidliin tuli eilen myyntiin isoja edullisia viherkasveja. Juuri kun olimme jutelleet seinän maalauksesta niin ruokaostoksilla iskin silmäni tähän kasviin (Jukka palmu?). Siinä ääneen mietin et oispa kiva meille.. ei mennyt kuin sekunti oli se jo miehen kädessä ja kantoi sitä kassalle. Luuli varmaan että menee puskan ostolla mun vihreävillitykseni ohitse 😀 😀 Parasta perjantaita!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *