Kirpputorihaukan löydöt!

DSC_4403%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tässä nämä mun kirpparilöytöni joista puhuin aiemmin. Tarvitsin miehen apua kattoon asennuksen kanssa. Hain aluksi valaisimia kaksi kappaletta, mutta jäi niin kovasti harmittamaan kun jätin loput sinne, joten pakkohan se oli lähteä takaisin 😀 Viidentoista euron satsi kaiken kaikkiaan ja talon emäntä on todella tyytyväinen kun valaisimet saivat vielä mattamustan maalin pintaan. Kahta valaisinta harkitsen makuuhuoneeseen seinävalaisimiksi, täytyy vielä mallailla miten sopivat seinään. Katossa ainakin todella ihqut <3 Ja aivan varmasti löytävät paikkansa meidän kodista, ne loputkin.

DSC_4407%20%E2%80%93%20kopio.jpg

En tiedä teistä, mutta itselle tulee niin huippufiilis kun löydän kirppareilta jotain kaunista ja uniikkia omaan kotiin. Toisen roska on todellakin ollut aika usein minun aarre! Kuten tälläkin kertaa. Sain todella tasaisen uuden pinnan valaisimiin eikä niistä edes huomaa että olivat alunperin kromiset. Sopisikohan makkariin tummaa seinää vasten samanlaiset mattamustat vai maalaanko toisella sävyllä..hmm. Täytyy vielä miettiä ja suunnitella.

 

DSC_4396%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4400%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Huomenna pääsen remppaamaan ystäväni taloa, seinien panelointia ja tapetointia on ainakin luvassa! Kun ystäväni remppa on tehty niin jatkan tuon meidän remontin parissa, suunnitelmissa olisi saada ensi viikolla kaikki valmiiksi. Tai sitä seuraavalla, riippuu milloin saan miehen takaisin kotiin 🙂

Sitä ennen pakkaan lapset ja mummon loppuviikosta autoon ja suunnataan lomailemaan. Aaa että. Tätä on odotettu. Mistä tietää että olen loman tarpeessa? Siitä kun jätän kotiavaimet sisään ja lyön oven lukkoon. Tai unohdan mitä olin seuraavaksi tekemässä. Tai vaikkapa siitä kun vessapaperit unohtuu ostosreissun jälkeen auton katolle, samalla kun ihmettelen miksi kaikki nauraa, ne lentää suoraan tuulilasiin kun jarrutan liikenneympyrään. Mainitsinko jo että unohdin oman ikänikin? Lomalle lompsis!

Aurinkoista viikon jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *