Kuviollinen matto keittiöön

DSC_4417%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4429%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4416%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Shoppailuviikonloppu takanapäin enkä välttynyt heräteostoksiltakaan. Piristin keittiötä uudella matolla. Oli aika vaihtaa matto uuteen vaikkei vanhassa mitään vikaa ollut, pieni kyllästyminen kahdeksan vuoden aikana pääsi kuitenkin tapahtumaan. Musta ihan hyvä syy ostaa uusi matto 😉 Lastenhuoneesta uupuu matto, (nykyinen lainassa mummulasta) joten sinne on myös hankittava uusi matto. Voisin yllä olevaa kokeilla sinnekin, miltä se näyttää värikkäämmässä ympäristössä. Kevät on tuonut mukanaan sisustusinspiksen, joka on harvinaista minulle! Yleensä inspis on iskenyt muulloin, mutta tämä kevät on tuonut poikkeuksen. Uudistusta tapahtuu kodissamme melkein joka huoneessa! Enkä pistä yhtään vastaan, uudistus on hyvästä. Älkää kysykö mitä mieltä mies on remontista ;D

No ei vaan.. toinen tuli eilen pitkältä työreissulta kotiin, nähtyään makkarin ja lastenhuoneen pakkeloidut seinät, tuumas vaan että tehän nopeesti saitte tapetit revittyä. Eikä laittanut yhtään hanttiin remontille tai maalausprojektille. Seinän tuleva värikin sai kannatusta! Hämyisessä makkarissa saa taatusti paremmat unet. Shoppaillessa etsin myös seinävalaisimia makuuhuoneeseen, mutta taidan sittenkin päätyä niihin kirppislamppuihin. Väriä vain pintaan ja siinähän meillä on valmiit valaisimet.

Onko kukaan siellä ruudun toisella puolen samaa mieltä että tämä kevät vai pitäisikö sanoa kevään odotus on tuntunut erityisen pitkältä tänä vuonna? Nyt aurinkoa ja lämmintä säätä kehiin, niin saadaan lumet hus pois. Haluttais jo niin nähdä vihertävä nurmikko ja maasta puskevat istutukset <3 Lämpöisistä terassikeleistä puhumattakaan.

 

 

2 kommenttia “Kuviollinen matto keittiöön

  1. Tosi hyvin sopii matto tuohon! Yllätyin, että ruskean sävyinen matto sopii ruskealle lattialle noin kauniisti 🙂

    1. Minustakin sopii! Edellinenkin matto oli ruskean sävyinen eikä vaaleaa voisi tuohon laittaakaan. Just lensi ketsupit suoraan purkista uudelle matolle 😀 Ja ite vielä sotkin! Onneksi lähtee juuttimatosta vedellä pyyhkimällä pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *