Kasvihuoneen valaistus

Tunnelmallista viikonlopun alkua! Kirjoittelen täältä kynttilöiden loisteesta pihasaunan penkiltä. Kello on kohta puoli kymmenen ja ulkona pilkkopimeää. Sytyteltiin lasten kanssa ulos lyhtyjä niin nähdään kävellä sisälle saunan jälkeen.

Viikonloppuna on lupa valvoa hieman pidempään. Pimeän tullen otetaan muutama erä piilosta, joka on kuulema viikonloppu-iltojen kohokohta 😉 Meidän nurkilla pyörii valojen syttyessä lepakoita, joka tekee leikistä vielä jännittävämpää.

Tervetuloa valaistuun kasvihuoneeseemme! Lupasin kuvia tunnelmavalaistuksesta ja nyt kun olemme saaneet ovetkin tehtyä ja paikoilleen, niin otin muutaman kuvan tänne blogiin.

Syksyn tullen kasvihuone on muuttunut oleskeluhuoneeksi. Täällä istumme useana iltana tunnelmavalojen alla ja useampikin tunti saattaa vierähtää jutellessa niitä näitä 🙂 Ihan mun lempipaikkoja tällä hetkellä! Valot taitavat jäädä kasvihuoneeseen talven ajaksi, en raaski ottaa poiskaan. Menevät hetken päästä jo jouluvaloina. Tiedättekö yks aamu heräsin joululauluun. Kyllä! Tyttö herättyään lauleskeli tonttulaulua pyjama päällä, minusta oli niin suloinen näky.

Nyt jatketaan saunomista ja paistetaan vielä nuotiomakkarat ennen nukkumaanmenoa. Iloista viikonloppua teille kaikille!

 

white & black - -

2 kommenttia “Kasvihuoneen valaistus

    1. Tuolla viihtyy vähän liiankin hyvin, vielä ajattelin hommata pienen terassinlämmittimen niin tarkenee istua myöhempäänkin. Kiitos Nanna ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *