Muutos valoisampaan ja selkeämpään lastenhuoneeseen

Yhden huoneen remontti on valmis. Jee hyvä me! Lastenhuone on huutanut kauan maalia ylleen. Tussin jälkiä, kuulakärkikynällä tehtyjä piirustuksia seiniin ja sänkyyn.. jokainen pienen lapsen vanhempi voi samaistua tunteeseen. Osan jäljistä sain ihmesienellä pois, mutta puisesta kerrossängystä ne eivät lähteneet kirveelläkään. Sinne oli alakertalainen kirjoitellut tarinoita yläsängyn sälepohjiin kuulakärkikynällä. Kivahan se oli testata sänkyynkin kirjoitustaitoja, kun oppi viime vuonna kirjoittamaan 😀

Selkeä, raikas ja valoisa. Siinä päällimmäiset ajatukset lastenhuoneen muutoksesta, joka toteutettiin yhteistyössä Eskaron kanssa. Seinät ja sänky maalattiin. Niin sen taas totesin ääneen seiniä maalatessa miten valkoinen väri suurentaa tilaa! Puunsävy jota oli muun muassa kerrossängyssä, sai väistyä ja tilalle tuli raikas valkoinen. Sängystä tuli kuin uusi, postauksen lopussa näettekin kuvan vanhasta väristä.

Lastenhuoneen seinät maalattiin kahteen kertaan vesiohenteisella Pro 20 Remonttimaalilla.  Sävyksi valitsin S 0500-N. Jotta tilasta saatiin toimivampi, vaihdettiin kaapistojen paikkaa toiselle puolen huonetta. Kaapistojen takaa paljastuikin jo unohdettu vaaleanvioletin värinen seinä. Apua. Olin ihan unohtanut koko värin! Muutamat hymähdykset päästin suustani kun aloin telaamaan seinää valkoiseksi. Violetti oli raskaushuuruissa tehty värivalinta lastenhuoneen seiniin, jota kaduin heti raskausajan jälkeen 😀 Kaikkea hassua sitä kokeileekin!

Sänky siirtyi kaapistojen tilalle. Samalla kun maalasin seiniä, pyysin lapset karsimaan lelunsa. Lopputuloksena oli kolme lelua, joten piti äidin hieman avittaa projektissa. Kaksi kaapistoa kätkee sisälleen vaatetta ja yksi on täynnä leluja. Lipastosta löytyy lisää leluja sekä muutama lelukori on täynnä lattialla. Vielä olisi karsittavaa, mutta kun ei niistä voi luopua. Ovat kuulema niin ihania. Kyllähän te tiedätte. Joulu tulossa ja lahjatoiveet on kirjoitettu pukille ylös, joten pakko sitä ennen vielä saada lisää tilaa kaappeihin.

Sänky sai kidesoodapesun jälkeen Eskaron uutuusmaalin pintaansa, sävy sama kuin seinissä. Vesiohenteinen Aquamaster 40 Kalustemaali on peittävä ja kestävä maali, jolla voi maalata mm. puiset ja metalliset huonekalut, ikkunanpuitteet, ovet, listat ja jopa lämpöpatterit. Kahteen kertaan maalasin siveltimellä tuon lastensängyn ja jäljestä tuli hyvä, suosittelen. Sisustuksesta vastasi suurimmaksi osaksi esikoinen ja hänen pyynnöstään otimme muutamat koristevalot esille. Ihan itse taiteili ne tuonne verhotangon ja kellon päälle. Mun pieni, reipas apulainen <3  On tullut ihan äitiinsä. Kukatkin hankittiin kaupasta omilla rahoilla. Kuten viimeisestä kuvasta näkyy, niin olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen.

Yhteistyössä Eskaro.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *