Talviasussaan

Lumihiutaleet leijailee maahan ja ajatukset harhailevat väistämättä jouluun. Tämän vuoden syksy meni ohi hujauksessa. Tai siltä ainakin tuntuu. Muistelen ettei niitä kamalia vesisadekelejä kovin montaa tänä syksynä ollut. Jouluhöperöllä on tuleva joulu jo mielessä. Vain kaksi yötä marraskuuhun.

Kun katson ulos ikkunasta, näen huurteiset kasvihuoneen ikkunat ja sisällä loistavat valot. Viime joululta on jäänyt glögipullo avaamatta, lämmitän kupin kuumaa ja kävelen kasvihuoneelle. Sytytän kynttilät palamaan. Tykkään niin tästä mun oleskeluhuoneesta mietin avatessani ovet. Kasvihuoneesta on tullut mun ikioma paikka, jossa voin kuunnella hiljaisuutta. Olla vain ja istahtaa hetkeksi. Maistan höyryävää glögiä. Täällä on rauhallista ja kaunista lumisten puiden keskellä.

Minun joulun odotus on tainnut alkaa. Mukavaa iltaa teille <3

white & black - -

2 kommenttia “Talviasussaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *