DIY-Tontun ovi

Itse tehty tontun ovi on ehdottomasti nousemassa tämän joulun hitiksi! Somessa näkee paljon erilaisia, kauniita tontun ovia. Valmiit tontun ovet sekä askartelupaketit on myyty useista paikoista loppuun. Hauskan ja veikeän oven voit tehdä helposti myös itse.

Tarvitset oven tekoon vahvaa pahvia palasen ja tuohta, joka liimataan pahvin päälle. Kuumaliimalla kiinnitin kaikki osat toisiinsa. Mustaksi maalatut askartelutikut laitoin oven karmeiksi ja kiepsautin rautalangalla vihreää oven yläpuolelle. Pahvista tein ikkunan ja grillitikuista syntyi ristikko. Luuta syntyi katkaistusta grillitikusta ja koivun oksista. Tikapuihin käytin samoja grillitikun pätkiä, jotka liimasin kuumaliimalla naruun. Nukkekodista ylimääräiseksi jääneet aidan palat kiinnitin sivuille. Joulu-tekstin tein vielä lopuksi kaulakoruun tarkoitetuista kirjainpalasista.

Meillä lapset uskovat tonttuihin ja kun olin tehnyt oman version lattialistan päälle, niin ei mennyt kuin tunti ja oli ilmestynyt toinen ovi viereen ❤

4 kommenttia “DIY-Tontun ovi

  1. Tämä on ehdottomasti joulun kivoin projekti :). Meillä ovi on vielä melko regular mutta odotas vaan, kun päästään lähemmäksi joulua <3. Kaunis on tuo tuohinenkin ovi.

  2. Eikö nää tonttuovet nyt oo jo liian julmia lapsille? Ennen sanottiin (laulettiin) vaan että ”ei itkeä saa, ei meluta saa, tonttu voi tulla ikkunan taa” mutta nyt tontut tulevat jo sisätiloihinkin vakoilemaan lapsia. Kyllä mulle riittäis että ne kyttäävät lapsia ikkunan takana.

    1. Julmia? Ei ny sentään ? Meilläpäin tontut on kilttejä kavereita ja joulukuun 1. päivä tonttu tulee meille joka yö jouluun asti. Lapset odottaa kovasti joulukuuta ja mitä tonttu on tuonut kalenteriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *