Kevätilmettä makuuhuoneeseen

Kevätilmettä makuuhuoneeseen yhteistyössä Kodin1 ja Adraction. Vaikka ulkona paukkuu öisin pakkanen, kevät on lähellä ja päivittäin mielessä. Auringonsäteiden tulviessa sisään pikkuikkunasta suoraan makuuhuoneeseen, näkyy kaikki pienetkin pölyhiukkaset erityisesti tummilla tasoilla. Tein suursiivouksen makuuhuoneeseen ja vaihdoin sinne samalla keväisempää ilmettä uusilla tekstiileillä. Raikasta sinisävyä vastapainoksi makkarin tummalle päätyseinälle!

Meidän sänky uusittiin vuosi sitten, mutta jostain syystä laitoimme sänkyyn vanhan sijauspatjamme. Kodin1:sen valikoimasta valitsin nyt uuden 6cm paksuisen muhkean, sopivan jämäkän Lungby-sijauspatjan sänkyyn. Olemme nyt pari viikkoa nukkuneet sijauspatjalla ja on hyvä. Heräsin usein aamulla siihen kun minulla oli alaselkä kipeä. Vanha sijauspatjamme oli kulunut liian pehmeäksi ja patjan vaihdon myötä tajusin että siitä selkäkivut johtuivat. Tästä oppineena vaihdan sijauspatjan useammin kuin 9 vuoden välein.

Pellava-look pussilakanasetti viimeistelee petauksen ilmeen. Settiä löytyy normaalikoisena yhden hengen pussilakanana tai tuplapussilakanana. Väreinä herkullisia sävyjä mm. roosa ja sininen, kaikki värit löytyvät täältä. Tuplapussilakanaa halusin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni, siksi päädyinkin valinnassani tuplaan. Isolla peitolla saa petauksenkin kauniimmin laitettua. Meillä on aina ollut kaksi peittoa, molemmilla oma. Tähän löytyy järkevä selitys. Kuulemani mukaan vedän yöllä aina peitot itselleni enkä suostu antamaan niitä takaisin 🙂 En kyllä myönnä enkä kiellä 😀 Tätä voi hyvin käyttää myös päiväpeittona, koska sisällä on muhkea tuplapeitto. Aivan upea mielestäni tuo pussilakanasetin väri, sellainen siniharmaa. Vai mitä olette mieltä? Miellyttävän tuntuinen ihollakin. Alle laitoimme vielä valkoisen 260x240cm Queen Anne-aluslakanan.

Eikö voisikin ulkonäön puolesta luulla ihan pellavalakanoiksi? Pellava-look pussilakana ja tyynyliinat vaikuttavat laadukkaan oloisilta eikä niitä tarvitse silitellä. Pienet rypyt kuuluvat asiaan ja tekevät petauksesta rennomman ja luonnollisemman näköisen. Petaukseen jätin hetkeksi vielä tummansiniset samettikoristetyynyt, näyttävät niin hyvältä siniharmaan kanssa. Keväämmällä tummansininen saa väistyä ja petauksessa nähdään raikasta valkoista ja siniharmaata.

Sininen väri on tullut jäädäkseen, vaikka vannoin kymmenen vuotta sitten etten enää koskaan laita minkäänsävyistä sinistä meille. Niin se mieli muuttuu ja saa muuttua. Tällä hetkellä vaaleansiniharmaa ja jopa tummansininenkin näyttävät oikein freshiltä ja hyvältä kodissamme. Tekstiileillä saa ihmeitä aikaan. Alkava kevät on saanut aikaan suuren sisustusinspiraation pääni sisällä, tekisi mieli kokeilla kaikkea uutta ja innostavaa sisustuksen saralla! Kannattaa muuten kurkata –> Kodin 1:sen sivuille, siellä on suurin osa näistäkin tuotteista alennuksessa. Makuuhuoneen osalta sisustus on nyt valmis, saa nähdä mikä huone on seuraavana vuorossa. Mukavaa viikon jatkoa!

 

Yhteistyössä Adraction ja Kodin 1. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

 

2 kommenttia “Kevätilmettä makuuhuoneeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *