Kasvit lasiastiassa

Huomenta! Puoli viideltä ponkaisin aamulla ylös vaikken tunnusta olevani yhtään aamuihmisiä. Herätyskello olisi soinut vasta 7.15. Sen siitä saa kun menee liian aikaisin nukkumaan. Pitkien koulupäivien jälkeen saatan simahtaa illalla jo kahdeksan aikaan. Meillä on koulussa todella paljon nyt käytännön töitä eikä teoriaa juuri ollenkaan. Päivän aherruksen jälkeen tulee uni viipyilemättä. Lapsilla on puoli yhdeksältä nukkumaanmenoaika ja siinä yhdessä pötkötellessä saatan olla se eka joka nukahtaa. Kuten eilen illalla kävi. Nyt tässä on aamusta joutoaikaa, odotan että muut talossa heräävät. On muuten aivan mahtavaa kun aamuseitsemältä alkaa olemaan ulkona jo valoisaa <3

Kokeilin Miian vinkkiä laittamalla kasvit lasiastiaan ja hyvin ovat siellä viihtyneet jo kolmatta viikkoa. Mehikasvit tykkäävät ainakin olla lasiastiassa. Muita kasveja en ole kokeillut, miten toimii niiden kohdalla. Lasiastian pohjalle laitoin ensiksi lekasoraa ja multaa päälle, johon istutin kasvin. Silloin tällöin suihkuttelen multaa ja näitähän ei tarvitse usein kastella. Samalla kun upotan Tillandsiat veteen, suihkuttelen vettä näillekin. Sain muutaman pienen versonkin Aloe verasta, jotka istutin omiin ruukkuihinsa.

Aloe vera tuottaa nopeasti uusia versoja ja kohta täällä on pieni lauma erikokoisia kasvinalkuja 🙂 Aloe verasta sanotaan että se on hyödyllinen makuuhuoneessa, koska se poistaa huoneilmasta hiilidioksidia. Pienet versot voisinkin siirtää seuraavaksi makuuhuoneeseen kasvamaan.

Nyt kuopus heräsi joten mentävä on 🙂 Mukavaa torstaipäivää teille, palataan viikonloppuna! Luvassa kuvia makuuhuoneen kevätilmeestä.

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *