Jouluinen asetelma

Jouluinen asetelma olohuoneeseen syntyi joulukukista ja luonnonmateriaaleista. Luonnonmateriaaleina käytin jäkälää ja käpyjä. Amaryllis kun aukaisee valkoiset kukkansa, asetelma saa lisää näyttävyyttä. Sypressiin suhautin hennon lumikerroksen ja sen vierelle istutin pitsilehden. Pari suloista mehitähteä, tähtianiksia ja kanelitankoja.. lopuksi koristelin asetelman valkoisella peuralla.

jouluinen asetelma

Tein asetelman isoon tarjottimeen jonka vuorasin paksulla muovilla. Täytin tarjottimen mullalla, istutin kukat ja lopuksi peitin kukkien ympäriltä mullan jäkälällä. Pieniä somisteita sinne tänne ja jouluinen asetelma on valmis. Kun itse tekee, saa sellaisen kuin haluaa eikä hintakaan päätä huimaa. Kaikki kukat ja tarjotin maksoivat yhteensä parinkymmenen euron verran. Valkoinen peurasomiste on aiemmilta jouluilta.

jouluinen asetelma

Taustalla näkyy muuten tänään haettu ja koristeltu kuusi. Tokmannin edullinen kuusi on yllättänyt positiivisesti ja on joka euron arvoinen. Epäilin hieman kun kuusi oli pakattuna tiukasti verkkoon, että mitähän sieltä paljastuu mutta sieltähän paljastuikin  huipputuuhea yksilö. Laitan kuusesta parempia kuvia vielä ennen joulua. Tämä on jo toinen Tokmannilta hankkimamme kuusi, toissa vuonna muistaakseni taisi olla samasta paikasta. Ihanaa illan jatkoa! Minä alan piparitaikinan tekoon, huomenna on leipomispäivä.

2 kommenttia “Jouluinen asetelma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *