Piha jouluasussaan- Winter wonderland

joulumaa

Meidän oma joulumaa löytyy aivan nurkan takaa ❤ Jouluvalot laitoimme paikoilleen jo ensilumen tultua, siitä asti ovat loistaneet ja valaisseet pihamaata. Kyllä tuo ajoittain synkkä sää unohtuu kun katseen kääntää joulumaahan, noihin valaistuihin puihin ja pensaisiin. Pakkasasteitakaan ei ole niin montaa etteikö yhdet glögit tarkene juoda kasvihuoneella kynttilänvalossa.

joulumaa

Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy, sinne saattaa löytää vaikka paikallansa pysyy. Katson taivaan tähtiä ja niiden helminauhaa…

Lumipeitettä odotellessa jännitetään alkavaa joululomaa. Enää muutama yö ja loputkin meidän perheenjäsenistä pääsee aloittamaan joululoman. Me koululaiset aherretaan vielä tämä viikko, iskä pääsi nauttimaan ansaitusta lomastaan jo viikonloppuna. On todellakin lomansa reissulainen ansainnut ❤ Melkein kolmen viikon yhteinen loma häämöttää ihan nurkan takana, loppurutistus vielä koulutehtävien parissa ja sen jälkeen joulumoodi päälle.

joulumaa

joulumaa

Ajattelin ottaa kuvissa vilahtavasta tontusta mallia ja laittaa tonttulakin päähän heti aattoaamuna. Jos ette vielä ole kuulleet minkä ihanan yllärin tuo meidän tonttu järjesti mulle yks päivä, niin voitte käydä lukemassa sen täältä. Jännittävän kutkuttavaa joulunodotusta sinne ruudun toiselle puolen ❤ Muistetaan nauttia myös näistä joulunaluspäivistä.

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *