Olohuoneen nurkassa takkatulen lämmössä ❤

Mukavaa perjantai-iltaa! Onhan tää talvi ihan kiva, kun saa iltaisin käpertyä lämmittelemään takkatulen ääreen, laittaa bluetoothilla lempparimusiikit soimaan ja nauttia lasillinen punaviiniä. Koko vapaapäiväni käytin siivoamiseen ja todellakin olen ansainnut nyt pienen herkutteluhetken. Tein meille broileri- ja kasvispiirakkaa illaksi. Luvattiin jättää iskällekin maistiaiset, kun tulee huomenna viikon työreissulta kotiin ❤

takkatuli

Tein eilen kaikki viikonloppuostokset ja onneksi tein, nimittäin mittari on näyttänyt aamusta asti -20 C. Sormenpäät meinasi jäätyä kun kävin sytytteleen kynttilöitä pihalle. Milloinhan sitä tottuu näihin pakkasiin? Näyttää lapsilla olevan helpompi tottua tähän kylmyyteen, kun viilettävät eteenpäin lujaa vauhtia pakkasista piittaamatta. Mulla ei vaan meinaa kroppa tottua kun palelee sisälläkin villasukat jalassa ? Poitsu ois tänäänkin halunnut koulun jälkeen luistelemaan muttei tuonne tarkene lähtiä, varpaat kohmettuisi luistimien sisään. Huomenna uusi yritys, jos sää lauhtuu.

Nyt laittaan saunaan tulet ja sitten jatketaan lasten kanssa The Voice of Finlandin katsomista. Tämän kauden alussa on ollut useita upeita laulajia, niin siinä ei kuulkaas enää villasukat ja viltit auta, kun menee kylmät väreet päästä varpaisiin! Muutamat kyyneleetkin on tullut tirautettua, viimeksi viime jaksossa. Tänään ei ole kiire nukkumaan kun viikonloppu alkoi, voi saunoa vaikka iltakymmeneltä. Hyvää viikonloppua teille, nauttikaa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *