Pihapiirissä

piha

Aurinkoista sunnuntai-iltaa pihapiiristämme! Takapihamme takaa on puita kaadettu aika rankalla kädellä ja nyt huomasin miten ihanasti ilta-aurinko paistaa pihallemme. Siellä voisin istua vaikka kuinka kauan ja ihailla esimerkiksi tuota omenapuun kukkaloistoa ❤️ Vuosi vuodelta tykkään pihapiiristämme enemmän ja enemmän. Mitä suuremmaksi puut ja pensaat kasvavat ja mitä kauniimmiksi perennat muotoutuvat vuosien mittaan, sitä enemmän rakastan tätä maisemaa. Olen sen sanonut täällä ennenkin, mutta sanon vielä miten onnekkaita me olimme kun saimme tämän tontin aikoinaan ostettua. Piha on muotoutunut tässä kymmenen vuoden aikana jo valmiiksi. Tässähän ei ollut oikeastaan mitään valmiina lehtikuusia ja muutamaa muuta puuta lukuunottamatta. Suunnittelin itse pihaa parina ensimmäisenä vuotena ja yhdessä miehen kanssa toteutettiin sitä pikkuhiljaa. Muistan kun ostin kirsikkapuun kirppikseltä yhdeksällä eurolla ja se oli semmoinen 40 cm ruipelo. Siitä on kasvanut kymmenen vuoden aikana niin komea! Harmi kun en ehtinyt sitä kuvaamaan, kukinta-aika meni ohi niin nopeasti. Omenapuun saimme äidiltäni lahjaksi ja toisen omenapuun ostimme itse pölyttäjäksi.

piha

piha

kesä

kesä

kasvihuone

kesä

kasvihuone

Rakkain paikka pihapiirissä taitaa kuitenkin olla tuo rakentamamme kasvihuone. Siellä viihtyy kaikki. Aikuiset ja lapset, kissa ja kanat ? Monet illat ollaan yhdessä vietetty kasvihuoneessa jutellen. Terassilämmitin saa vielä näillä lämpöasteilla olla iltaisin päällä, mutta pian ei tarvitse enää lisälämmitystä. Ja voi vitsit, kesäkuu on vihdoin täällä, kesä on siis virallisesti alkanut! Ihanaa ja loman täyteistä kesää just sulle ❤️ ❤️ Omani alkaa vasta heinäkuun puolessa välin ja siihen asti tehdään vielä töitä. Lapsilla alkoi jo kesäloma ja suunnitelmia on tehty kovasti minne mennään ja milloin ? Ainakin laivalle ollaan menossa, asuntoautoilemaan sekä mökkeilemään. Extemporereissut on huomattu kaikkein parhaimmiksi, joten mennään kesä fiiliksen mukaan. Pääasia että kaikilla on hauskaa ja rento meininki!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *