Meille tulee vauva

Vihdoin voin kertoa teille ilouutisen, meille syntyy kesällä vauva ❤ Vaikka raskausaika on ollut todella haastavaa, niin pienellä on onneksi kaikki hyvin. Se on tärkeintä. Täällä me odotamme innolla kesää kun sinä synnyt. Olen niin älyttömän onnellinen ja kiitollinen sinusta.

Pienellä siis kaikki hyvin, minulle tämä on ollut erittäin raskasta aikaa, mutta tästäkin selvitään. Ja tiedän, että unohdan kaikki kivut, oksentamiset ja pahoinvoinnit kun saan sinut ensi kerran syliini. Olen kirjoittanut teille täällä blogin ja instan puolella hieman voinnistani, mutten ole kertonut miksi voin huonosti ja miksi en pysty osallistumaan mihinkään, mm. työntekoon tai aktiviteetteihin lasten kanssa.

Eli kärsin alusta asti hyperemeesistä. Mikä se on? Se on vaikea ja vakava raskauspahoinvointi, joka yleensä vie sairaalahoitoon. Minutkin. Neljä kuukautta kun oksentaa aamusta yöhön, niin voimat ovat aivan nollassa. Lääkäri laittoi minut sairauslomalle äitiyslomaan asti. Tästä tulossa ihan oma postauksensa, jossa kerron omia ajatuksia hyperemeesistä. Suomessa vallitsevan tilanteen vuoksi ollaan oltu kotona lasten kanssa jo viime viikosta. Otin lapset varalta pois koulusta jo ennenkuin hallitukselta tuli tieto koulujen sulkemisesta. Itseen tämä muutos ei juuri vaikuta, kun olen ollut kotona viime vuoden lopusta saakka, jos ei sairaalareissuja lasketa. Täällä vietetään nyt arkea kotona ja pidetään kodin sisäpuolella päivärutiineista kiinni. Onneksi on oma piha, jossa käydä raittiissa ilmassa. Riskiryhmään kuuluvana en ole käynyt edes kaupassa, vaan tilaan ruoat kotiovelle.

Nyt on aikaa pestä vauvanvaatteita. Olen lapsilta laittanut talteen kaikki vauvanvaatteet. Lastenvaunutkin löytyy. Yhdessä lasten kanssa ollaan ihmetelty miten pieniä nuo 50cm vaatteet ovatkaan! Olin jo aivan unohtanut miten pieniä meidän lapset olivat syntyessään. Haaveissa oli aina kuopuksen syntymän jälkeen, että meillä olisi vielä jonain päivänä yksi ihana perheenjäsen lisää meidän perheessä ❤ En voi sanoin kuvailla miten onnellinen olen. Näihin ilouutisiin on hyvä lopettaa ja toivottaa teille hyvää viikonloppua! Pidetään toisistamme huolta.

J / white & black - -

6 kommenttia “Meille tulee vauva

  1. Ihania uutisia! <3 Onnea pienokaisen johdosta ja toivottavasti loppuaika raskaudessa menee hyvin. <3 Itsekin vietin raskausaikana monta viikkoa sairaalassa mutta se kaikki unohtuu kun vauva syntyy – ihmismieli on siitä ihana, että aika kultaa muistot. <3 Halaus sinulle ja tsemppiä koko perheelle! <3

    1. Kiitos Miia ❤️ Se on totta, kaikki unohtuu kun saan pienen syliini.

      Välitän tsempit eteenpäin, lapsista on ollut todella iso apu, kun mies on viikon työreissuilla. Niin reippaita ja osaavia kotitöissä, kun itse en ole mitään pystynyt tekemään ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *