Pääsiäiskoristeet

Pääsiäinen

Kiitoksia kaikille instagramin puolella kommenttia laittaneille ja yksityisviestiä lähettäneille koskien edellistä raskauspahoinvointi postausta ❤️ Tsempit lämmitti kovasti mieltä! Pian koittaa pääsiäisen aika. Tämän vuoden pääsiäinen poikkeaa aiemmista pääsiäisistä. Ei kokkoa, ystävien kanssa oleilua eikä virpomista, mutta olen keksinyt lapsille pääsiäismunajahdin lauantaiaamuksi. Seuraavan ruokaverkkokauppatilauksen yhteydessä ostan paljon pääsiäismunia, joita piilottelen joka huoneeseen. Saavat lapset niitä sitten etsiä ☺️ Kerta viikkoon tilaan ruokaostokset verkkokaupasta ja tämä on toiminut todella hyvin meillä. Itseäni ajattelin piristää narsisseilla, nekin saan kätevästi tilattua samalla kertaa. Hyvä puoli tuossa kotiinkuljetuksessa on myös se, ettei tule tehtyä heräteostoksia. Ja kun suunnittelee seuraavan viikon ruoat etukäteen, niin tarvikkeet riittävät erinomaisesti seuraavaan tilaukseen asti.

Pääsiäiskoristeet

Tämän vuoden pääsiäiskoristeet näyttävät keittiössä tältä. Osa koristeista on tehty itse, osa saatu tai ostettu kaupasta vuosia sitten. Mitään uutta en tänä vuonna ostanut. Kirsikkapuun oksia kävin napsimassa omasta puusta ja sieltä vihreiden lehtien seasta pilkistää jo pienen pieniä, valkoisia kukkia. Niin söpöjä! Oksiin laitoin roikkumaan munia ja pupuja. Ulkoa oven vierustalta löytyy iso kimppu pajunoksia. Ne laitoin maljakkoon ilman koristeita. Lapset hakivat varastosta omaan huoneeseen pääsiäiskoristeita mm. värikkäitä munia ja keltaisia tipuja rairuohon sekaan. Harmitus oli tipotiessään, kun kuulivat että järjestän heille oman karkkijahdin virpomispäivänä. Joka vuosi kun ovat tottuneet käymään virpomisreissulla naapureissa.

Hei Mitenkäs teidän pääsiäiskoristeet? Joko on tiput ja munat esillä? Omat pääsiäiskoristeet saa myös meidän kanalan väki ❤️ Siellä neljä kanaa ja kukko odottaa, joten jotain kivaa pitää heillekin keksiä, kun ovat alkaneet taas ahkerasti munimaan. Aurinkoista alkanutta viikkoa! Ihana kun pääsee ulos raittiiseen ilmaan tämän omaehtoisen karanteenin keskeltä ☀️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *