Puutarhaostoksia

Ihanat kesäpäivät ovat täällä ja mä nautin ihan täysillä ❤️ Tätä oon odottanut marraskuusta asti, kun kotona on tullut vietettyä aikaa viimeiset puoli vuotta. Aamusta iltaan ollaan oltu ulkona välillä puutarhatöitä tehden, välillä sohvalla selkää leputtaen. Vauvan syntymä lähestyy ja sen kyllä tuntee ihan joka solussa. Selkäkipu iskee yhtäkkiä ja silloin ei auta kuin päästä äkkiä istumaan. Mies on tehnyt melkein kaikki puutarhatyöt, minä vieressä neuvoen 😀 Kiitollinen olen kaikesta avusta mitä hän on auttanut. Kävi pellolle tekemässä kaikki penkitkin lapiolla käsin ja kylvi lasten kanssa siemenet sen jälkeen, kun mun selkä ei enää kestänyt siementen kylvöä. Mä oon saanut vaan nauttia lopputuloksista niin pellolla kuin puutarhassa.

Puutarha alkaa kukoistamaan täällä pohjoisessakin ja ihan pian saadaan nauttia kirsikka- ja omenapuun aukenevista kukista. Puutarhalta kävin ostamassa kukkia vähän joka puolelle ja lisää tekisi mieli hakea. Ihana, kun riskiryhmäläinenkin pääsee ulkopuutarhoihin shoppailemaan. Pitkästä aikaa kauppaan. Tuntuu, että kesä on tullut aiemmin mitä viime vuonna, uskalsin laittaa kasvihuoneeseen jo taimia. Harsot kuitenkin laitan vielä öisin päälle, etteivät palellu. Tuo kerrottu petunia tuolla yhdessä kuvassa on niin kaunis, siitä on tullut ihan lempikukkani.

Vanhan ajan pelargoni on toinen mikä pitää joka vuosi saada. Yritin talvettaa viimevuotista, mutta se reppana kuoli keväällä, joten ostin nyt hempeän vaaleanpunaisen tilalle. Mitä teidän kesään kuuluu? Onko puutarha valmiina kesään?

4 kommenttia “Puutarhaostoksia

  1. Upea teidän piha! ❤️ Tuollaisen väriloiston ja kauneuden keskellä mielellään istuisin minäkin. Kiitos ihanasta postauksesta!

    1. Kiitos ihana Miia ❤️ Vaikka paljon on tehty, niin pihassa riittää aina tekemistä ja uuden suunnittelua 😊 Ehkä parasta tässä omakotitalossa asumisessa, saa värkätä ja toteuttaa omia ideoita. Mukavaa lauantaita!

  2. Kaunis piha teillä ja ihana mies kun auttaa(minullakin sellainen):)Täällä myös vapaat aamusta iltaan vietetty pihalla ja ilmat suosineet.Kirsikkapuut lopettelee jo kukintaansa,omppupuut jatkaa vielä hetken.Kesä vihdoin tullut,ihanaa kesää!!

    1. Kiitos kaunis ❤️ On ne nuo miehet ihania kun auttavat meitä, varsinkin pihatöissä suuri apu. Minä en kykene edes nurmikonleikkuuseen tällä hetkellä.

      Oi siellä on loma! Oikein ihania lomapäiviä sinulle ja hyvää kesää ☀️ Toivotaan että kelit jatkuu yhtä hyvinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *