Boho jakkara

Kyllä tuo nurkan takana oleva kesä ja lämmittävä aurinko piristää mieltä! Puhumattakaan kaikista ihanista puutarhajutuista, kesäkukka-asetelmien suunnitteluista ja vihdoin vihertävästä nurmikosta. Täällä tosiaan tällä viikolla vasta alkoi nurmikko vihertämään sieltä täältä ja omenapuissa on myös havaittavissa hieman elämää. Tuleva koronakesä jää varmasti ikuisesti kaikkien mieleen. Tulevalle vauvalle voin sitten joskus myöhemmin kertoa, että sinä synnyit tuolloin ❤️ Minulle vuosi 2020 jää mieleen ennen kaikkea meidän rakkaan lapsen syntymävuotena. Koronasta huolimatta aion nauttia tästä kesästä ja tämmösenä kotihiirenä ei haittaa, vaikkei pääsisi kuin mökillä piipahtamaan kesällä. Se olisi jo aika ihanaa monen kuukauden kotonaolon jälkeen!

Boho jakkara

Äitienpäivä vietettiin lasten kanssa ja kun mies tuli työreissulta seuraavana maanantaina, hän toi mukanaan minulle nämä suloiset Boho jakkarat. Kuulema kasvihuoneelle lisää istuimia ❤️ Bambuiset jakkarat ovat kyllä niin mun mieleen! Näitähän voi pitää vaikka kukkatelineenäkin. Kukista puheenollen mopo karkasi vähän käsistä, kun pääsin pitkästä aikaa shoppailemaan. Marraskuun jälkeen mua ei ole paljoa kaupoissa näkynyt (ensin tuli raskauspahoinvointi ja sitten korona) ja kun pääsin yksi päivä yhteen ulkopuutarhamyymälään, niin kyllähän te loput tiedättekin? 🤭😀 Laitan kuvia blogiinkin, kunhan saan kaikki loput istutettua ruukkuihin ja maahan. Heinät taitaa muuten olla mun tän vuoden heikkous istutuksissa!

Tultiin pojan kanssa äsken kalasta ja vaikkei saalista tullukaan niin meillä oli kivaa. Sillä aikaa kun poika kalasti, minä keräsin joen varrelta roskia muovisäkillisen. Joku sottapytty oli jättänyt kaiken roskan jälkeensä.. Nähtiin myös parikymmentä suokukkoa ja muutama muu lintu. Ympäristö-opin kirjaan pitää kevään aikana kirjata ylös mitä lintuja bongaa ja poika saikin tällä reissulla uusia lintuja kirjattavaksi. Mukavaa loppuviikkoa teillekin! Ps. Vielä pari päivää huippuarvonta käynnissä Instagramissa ——> @whiteandblackblogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *