Tunnelmavalaistus kasvihuoneella

Hetki yksin teki hyvää illan hämärtyessä ❤️ Missäs muuallakaan kuin kasvihuoneella. Pihalla tarkenee vielä hyvin istua, kun laittaa lämmittimen päälle. Kävin ihan yksin tuolla tunnelmoimassa ja oli pakko räpsiä muutama kuva – niin kaunista siellä oli.

Taisi ollakin toinen kerta vauvan syntymän jälkeen, kun pääsin yksin jonnekin. Yhdesti olen tunnin reissun käynyt hierojalla. Ja taas ois hierojalle töitä. Varmaan jännitän niskoja imettäessäni kun välillä tuntuu, että taju lähtee. Niskat on niin jumissa. Ja olenhan aika paljon vauvaakin kannellut. Vauva oli mummulassa hoidossa sen aikaa kun olin hierojalla ja nukutin pienen vaunuihin ennen lähtöä ja ajattelin, että kyllä siellä sen aikaa nukutaan. Tulin hierojalta ja siellä se pikkuinen oli mummun sylissä tuttipullo suussa. Varalta otin pumppaamani maidon pakkasesta ja annoin lähtiessäni mummulle. Ja hyvä että otin, olisi muuten tullut puhelinsoitto kesken hieronnan, että tulehan kotiin sieltä 😉

Tunnelmavalaistus on tänä vuonna runsaampi kuin edellisinä vuosina. Mitä enemmän lyhtyjä ja kynttilöitä, sitä parempi! Usein olen tainnut tämän sanoa, mutta on tämä vaan niin tärkeä paikka minulle ja ihana, että paikka löytyy näinkin läheltä kuin omalta takapihalta. Ei tarvitse kauas lähteä tunnelmoimaan ja rentoutumaan. Ja takaovesta voi isommat huutaa äidin takaisin sisälle, jos pienimmäisellä nälkä yllättää. Syksyisen tunnelmallista loppuviikkoa näiden kuvien myötä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *