Syksyn sävyt sisustuksessa

Ei uskoisi, että tänään eletään jo lokakuuta. Siis katsokaa nyt tuonne ulos miten ihana ilma siellä on! 🧡 Haravoidessa sai kesken kaiken käydä vaihtamassa pitkähihaisen neuleen t-paitaan. Tämä on ehkä ensimmäinen syksy kun oikeasti nautin täysillä syksystä. Nämä syksyn värit ja sää, ne ne on, mitkä tekevät tästä vuodenajasta paremman! Jos sataisi ja tuulisi, niin syksy tuntuisi yhtä ankealta kuin aina. Tuossa lasten mummulle ihmettelinkin, että muistaako hän yhtäkään näin lämmintä syksyä milloin olisi kesäkukatkin saaneet olla vielä roikkumassa amppeleissaan kun syyskuu vaihtuu lokakuuksi? Ei muistanut enkä muista minäkään.

Syksyn värit sisustuksessa

Huomaan kaipaavani maanläheisiä värejä sisustukseen näin syksyisin. En mitään värikästä vaan ruskean eri sävyjä ja valkoista. En kyllä muulloinkaan mitään kovin räikeää käytä sisustuksessa, mutta kaikki luonnonläheiset sävyt miellyttävät eniten silmää ja niiden sävyjen kanssa sisustan kotia. Pitää nyt sisustaa, kun vielä ehtii. Kohta saa nostella kaikki tavarat pöydiltä ja tasoilta pois. Meidän pikkuinen kun tuosta kasvaa ja lähtee konttaamaan, niin siinä on äidillä tekeminen 😉

Kuivakukat

Kuivakukat ovat taas palanneet! Niitä myydään marketeissa ja kukkakaupoissa kimppuina. Ihania 🧡 Minä kuivata omat kukkani ja yhdistän ne sitten yhdeksi isoksi kimpuksi. Viljaa ja oman puutarhan kukkia, niistä syntyy mun kuivakukkakimppuni. Eilen illalla puimurin valot näkyi vielä illalla pimeällä pellolla ja vähän harmitti, kun en ehtinyt hakemaan ohraa talteen ennen puintia. Onneksi olen aiempien vuosien viljat säästänyt, niistä saa kivoja asetelmia.

Pakko lähteä vielä takaisin ulos, niin kaunis ilma siellä on. Vaahtera tiputtaa parasta aikaa lehtiään ja ajattelin solmia perinteisen vaahteralehtikranssin ulko-oveen. Jos vaan tirsat vaunuissa vielä jatkuvat. Leppoisaa lokakuun ensimmäistä päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *