1-vuotissynttärit

Niin vaan tämäkin päivä koitti nopeammin mitä kuvittelinkaan. Vauvavuosi tuli päätökseen ❤ Kun sain sinut ensimmäisen kerran syliini vuosi sitten, et ikinä usko miten onnelliseksi minut teit. Tuhisit silmät kiinni niin pienenä ja ruttuisena sylissäni. Puristit pienellä kädelläsi sormiani. Nukahdit imetyksen jälkeen syliini. Ja miten suloisen kuuloista se oli, kun kuulin ensimmäistä kertaa itkusi. Olit syntyessäsi juuri niin täydellinen kuin voi vaan olla. Ja olet edelleen ? Meidän koko perheen pieni rakas. Nytkin tätä kirjoittaessani tulee kyyneleet silmiin kiitollisuudesta. Yksi pieni ihminen voi muuttaa koko maailman.

syntymäpäivät
synttärit
syntymäpäivät
synttärit
syntymäpäivät
1 vuotissynttärit

Synttärijuhlat pidettiin ulkona. Onneksi sattui lämmin ja sateeton päivä juhlille. Tarjoilupöydän koristelin takaterassille. Löysin Tigerista kolmella eurolla tuon Happy Birthday-tekstin ja pinkkiä väriä tuli sitten vähän sinne tänne. Tein pahvista viirin pöydän alareunaan ja koristelin seinän Ikean verhoilla. Näitä samaisia verhoja käytän mm. leikkimökissä, hyttysverkkona ja pöydän koristelussa. Ja nämä saa leikattua haluamaansa pituuteen. Tosi monikäyttöisiä siis ja pari verhoa maksaa muutaman euron.

Juhlapöydässä oli kaksi suklaista kakkua, nämä oli niin hyviä. Juusto-keksitarjotin marjoilla, johon tein piparkakkumuotilla melonista koristeet. Kylmäsavulohi-ruisnapit, (johon nappasin koristeluidean Suvilta). Pensasmustikoita ja basilikaa koristeeksi. Pizzaa tehtiin erilaisia ja näitä menikin viisi pellillistä ? Karkkia ja donitseja. Donitseille tein vanhasta kynttilänjalasta pidikkeen. Spraymaalasin hempeällä vaaleanpunaisella kynttilänjalan ja kiinnitin siihen puutikun. Maalasin juhlapöytään myös vanhoja maljakoita samalla sävyllä, joihin laitoin ruusuja. Jäisillä mansikoilla koristelin mehuboolin. Boolin ja kakkujen alla käytin samoja koivualustoja, jotka meillä oli ristiäisissä.

Sinun ensimmäisestä henkäyksestäsi
minun viimeiseen hengenvetooni
olet tärkeimmällä paikalla sydämessäni.
Olet rakkaimpani,
suurin iloni ja onneni.
Olet auringonsäteeni ja
tärkein syy hymyyni.
Olet kaikkein kallein lahjani.

Hyvää 1-vuotissyntymäpäivää rakas tyttöni ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *