Terveiset mökiltä

Loma puolessa välissä. Tai vähän yli. On kotimaan matkailun lisäksi uitu, veneilty ja ihailtu auringonlaskuja. Tällä hetkellä ollaan ystävän mökillä. Ihana hiljaisuus, vain aaltojen liplatus ja tuuli kuuluu taustalla. Välillä sitä kaipaa hetken hiljaisuutta. Löytyi matkasänkykin niin vauva saa nukkua omassaan eikä tarvitse pelätä, että tippuu meidän keskeltä. Ollaan kyllä nautittu valtavan paljon tästä Suomen kesästä ja lämmöstä ? Mun puolesta sais olla aina kesä.

Tämä ystävän mökki on just täydellinen. Ollaan puhuttu kauan omasta mökistä, tämän kokoinen riittäisi vallan hyvin meidän perheelle. Ei tarvitsisi olla iso mökki. Tai piha. Sellainen missä olisi yksi isompi huone ja parvi. Mihin olisi korkeintaan kahden, kolmen tunnin ajomatka meiltä kotoa. Toiset lähti äsken nukuttamaan vauvaa rattaissa pitkin järven rantateitä. Saa nähdä nukahtaako vai mennäänkö jo seiskalta unten maille niin kuin eilen. Päikkärit kun otetaan nykyisin vaan kerran päivässä puolesta tunnista kahteen tuntiin ? Sitä on päivisin niin paljon nähtävää ja uutta opittavaa, että eihän sitä malta nukkua.

Jaahas, ei näköjään nukuttu ? Tulivat jo takaisin sillä välin kun kävin ruokaa laittamassa. Ei ollut aikomustakaan päikkäreille. Me aletaan nyt syömään ja sitten sauna päälle. Eilen en tarennut uimaan, mutta tänään kokeillaan uudestaan. Aiottiin lähteä myös yökalaan. Ihana kun voi hetkeksi jättää vauvan isompien lasten hoitoon. Illallakin nukutettiin vauva ja lähdettiin sitten soutelemaan. Mukavaa alkanutta viikkoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *