Joulu on jo ovella

joulu on jo ovella

Enää 4 yötä jouluun. Koti on koristeltu ja vielä siivous ennen aattoa niin joulu saa mun puolesta tulla. Viimeiset lahjat hain eilen ja paketoin ne valmiiksi. Isi tuli tänään työreissusta kotiin ja lupasi hoitaa jouluruokien oston. Mulla menee töissä sen verran myöhään, että olen vasta seitsemän aikoihin kotona joka ilta. Kinkku on odottamassa pakastimessa, muut ruoat ostetaan lähempänä aattoa. Mitään ei olla kyllä vielä päätetty ruoan suhteen, mutta perusjouluruokaa on listalla ? Sehän se parasta on! Kuivasin muuten uunissa appelsiinin renkaita ensimmäistä kertaa ja näistä tuli mun lempparikoristeita. Voisi ottaa ihan perinteisiin, niin huumaava tuoksu uunista tuli.

Viikonloppuna hoksasin, että eihän meillä ole vielä yhtään jouluista kukka-asetelmaa. Aina pitää olla joulukukkia! Amarylliksen upotin betoniruukkuun ja peittelin sipulin sammaleella. Ulkoa männyn oksa sekä maustekaapista kanelitankoja ja aniksia koristeeksi ja that’s it. Niin no teinhän mä vielä ison rusetin. Pieni ripaus kultaa kylkeen.

joulu
joulu
joulu on jo ovella
joulu
joulu

Tälläkin hetkellä olen töissä, ajastin teille tämän postauksen. Pian saadaan nauttia perheen kanssa oleilusta ja kiireettömyydestä. Sitä ennen kuitenkin on vielä neljä kiireistä työpäivää. Ihanaa joulunalusviikkoa Sinulle ❤

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *