Ihana kirppislöytö Valinte valaisin

Kävin illalla haravoimassa ensimmäiset puista tippuneet lehdet ja neulaset pihalta. Täällä pensaat on jo ruskan sävyissä ja puut alkaa kellastumaan. Lappiin haluaisin edelleen katsomaan pitkästä aikaa kunnon ruskaa. Oon nähny niin paljon keloja instasta, että hirveä hinku ois päästä pohjoiseen! Miten kaunista siellä alkaa olemaan. Ja ne söpöt porot ? Meinaatko käydä katsomassa ruskaa vai ootko jo siellä?

Valinte valaisin

Tässä tämä ihana kirppislöytö 12 eurolla. Valinten lattiavalaisin täydellisen värisellä varjostimella. Täysin kunnossa oleva, puhdistin vain valaisimen. Piti kurkata vielä pohjaan ja olihan siellä Valinten leima. Älyttömän kaunis ilman valoa ja valon kanssa ? Antaa tunnelmallisen valon ja siksi päädyinkin laittamaan valaisimen keittiöön. Keittiössä onkin erinäköistä, kun viherseinä on saanut lähtöpassit ja tilalle on tullut Madam Stoltzin palmuinen seinäkoriste olohuoneesta. Sohvalta käsin saan nyt ihastella valaisinta keittiön puolelle. Hitsit, että mä tykkään tämmöisistä löydöistä! Ovh. oli muuten 220€, piti ihan googlettaa ku nappasin tän kainaloon. Ei huono löytö. Mitä mieltä olet, sopiiko lattiavalaisin keittiöön?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *