Søstrene Grene ostokset

Viimeksi kun kävin Helsingissä, piipahdin ensimmäistä kertaa Søstrene Grene liikkeessä. Pojalle lähdettiin skeittiä ostamaan ja ohikulkumatkalla huomasin kaupan. Tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus ja viivyin yli tunnin ihastelemassa tarjontaa. Kaupan ulkopuolelta tulikin jo puhelu, että äiti eikö meidän pitäny mennä eri kauppaan ? Niin kiehtova sisustusliike täynnä kaikkea pientä ja isoa sisustustavaraa sekä käyttötavaroita. Niin mun makuun ihan kaikki mitä siellä oli myytävänä! Harmi kun asutaan sen verran kaukana, että tuonne pääsee ehkä kerran vuodessa. Onko liike sulle tuttu?

Søstrene Grene

Søstrene Grenestä mukaan lähti mm. messinkiset sakset. Tosi hyvät mitä oon tässä kuukauden ajan näitä käyttänyt. Ja uusi raastinrauta entisen mentyä rikki. Kuivakukkia, sidontalankaa, ihanan sävyisiä kruunukynttilöitä pimeisiin iltoihin sekä kaunis vaalea maljakko. Maljakkoon laitoin kuivattamani pellavan oksat, joita kylvin keväällä peltoon. Tänne liikkeeseen on päästävä joskus uudestaan! Nimi on muuten älyttömän vaikea muistaa..ainakin minulla. Piti ostoskassista tarkistaa mikä tän nimi olikaan ?

Täällä on porukka ollut flunssassa jo pitkään. Tuntuu, että kun joku perheestä paranee, kohta alkaa rundi alusta. Itse kävin tänään labrassa, kun ei meinaa tauti loppua ollenkaan. Ääntä ei ole juuri yhtään ja mulla kun on tapana laulaa yksin autossa biisin mukana, niin tänään kuulosti vielä hirveemmältä mitä yleensä ? Ei oo laulun lahjoja mulle suotu. Ihanaista syyskuun viimeistä viikkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

2 kommenttia “Søstrene Grene ostokset

  1. Hei.

    Wow, ihana tuo (toiseksi viimeinen kuva) seinävaate/koriste !! Mistä tuommoisen voi saada? Aivan ihana!

    1. Moikka ? Tää on kyllä aivan ihana! Madam Stoltzin bambuseinäkoriste. Omani ostin Kärkkäiseltä, mutta löytyy varmasti muualtakin kun googlettaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *