Kirppislöytöjä – Artekin Siena verho ja lastenvaatteita

Syksyistä torstaita! Lehtipuista lentelee lehdet tuulen mukana pitkin pihaa. Haravointia riittäisi, mutta täällä ollaan vielä sairaana joten pihan siivous saa odottaa ensi viikkoon.. Sain just sen verran äkäiset lääkkeet, niin jospa se kohta helpottaa. Ajattelin täältä pedistä esitellä teille viimeisimmät kirppislöytöni. Moni on laittanut instan puolella viestiä, että kirppislöydöt kiinnostaa joten laitan niistä tännekin kuvia.

Taaperolla kuvassa tän päivän asu, joka on sekin kirppikseltä. Hän tykkää itse niin kovasti tästä Lindexin haalarista, kun siinä on isot taskut joihin mahtuu paljon aarteita ? Haalarin alla Metsolan karhubody. Päivän asu 5€.

Artekin Siena verhokappa löytyi kympillä pojan huoneeseen. Kuin uusi ja taitavasti ommeltu. Itselleni löysin myös parin euron syystakin ja 0,50€ pellavapaidan, mutta niitä en nyt tähän kuvannut. Pienimmäiselle löytyikin sitten vaikka ja mitä. Hunterin kumpparit 3€, keltainen Kulingin takki 3€, merinovillahousut 0,50€, Gugguun uusi pipo 8€, neuletakkia, haalaria, Stupsin kengät ymt. Nämä oli kaikki yhteensä alle 30 euroa. Täytyy todeta, että mä rakastan kirpputoreja! Niin mahtavia löytöjä oon tänäkin syksynä tehnyt ? Ei tarvitse uusia vaatteita ostella.

Artek Siena
kirppislöytö

Huippua, huomenna jo perjantai! Lupasin lapsille, että käydään vähän kiertelemässä kirppiksiä ja ulkona syömässä jos tästä parannutaan sitä ennen. Ihana kun nuo mun teinitkin tykkää lähteä mukaan kirppareille.

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *