DIY Joulukukka-asetelma

joulukukat

Joulukukka-asetelma

Löydätkö alla olevasta kuvasta tontun punaiset sukat? ? Joulukukka-asetelma puuttui pöydältä, joten piti semmoinen värkätä. Cittarista tarttui puoleen hintaan mukaan kaksi amaryllista ja siitä se idea sitten lähti. Kaikki muu löytyi kaapeista ja omasta metsästä.

Tein asetelman isoon cooleriin, jonka sisään laitoin pienemmän purkin mihin istutin amaryllikset. Lehtikuusen oksat kiinnitin rautalangalla amarylliksen varteen. Multaan tökin katajan oksia ja sitten vaan ympärille meriheinää niin että purkki peittyi. Kävyt, kanelitangot ja rusetin kiinnitin rautalangalla. Rusetti tehty helpoimmalla tavalla. Meriheinän päälle vielä muutama hopeinen joulupallo ja joulukukka-asetelma valmis! Kuusi euroa tuli tälle asetelmalle hintaa. Amarylliksia en kastele ollenkaan. En koskaan ole kastellut. Kolme päivää on mennyt ja amaryllikset aukenevat koko ajan lisää. Jouluksi ehtivät täyteen kukkaan ❤

amaryllisasetelma
jouluasetelma
joulukukat
joulukukka

Alkaa jouluvalmistelut olla loppusuoralla. Ihme kyllä en ole stressannut mistään ? Luulen että osasyy on tässä sairastelussa. Niin pitkään oon ollu sairaana ja nyt kun happi taas kulkee ja on melkein jo terveen kirjoissa, niin ei jaksa vetää stressiä yhtään mistään turhanpäiväsestä. Joulu tulee sieltä kuitenkin ? Ihan joka vuosi. Mukavaa jouluviikkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *