Sisustusyksityiskohta

sisustus

Huomaatteko kuinka kulta on taas lisääntynyt meillä? Pieniä sisustusyksityiskohtia siellä täällä. Harakka ei voinut tällä kertaa vastustaa, vaan nämä Jyskin pienet tarjottimet oli kotiutettava. Löysin uutuudet kylpyhuonetuotteiden puolelta, joten olisiko jotkut saippuan aluset tms. Nuo kultaiset kynttilät on aikoinaan ostettu H&M:ltä ja kun poltin ne loppuun, en raaskinut heittää kippoja pois vaan pesin steariinit pois ja nyt käytän näiden sisässä tuikkuja. Tuon värin takiahan minä ne silloin ostinkin ? En edes muista miten kauan olen tykännyt kullasta/messingistä. Kaikki lähti siitä kun ostin vuonna pipo tuon olohuoneen valaisimen. Edelleen meidän olkkarin katseenvangitsija, jota ihailen päivittäin ?

yksityiskohta
yksityiskohtia
olohuoneen yksityiskohtia

Kuvassa näkyvät söpöt ruskeat tohvelit löytyi muuten Rustasta seitsemällä eurolla! Täydelliset tossut tälle kotihiirelle. Ja ihanan pehmoiset. Helppo aamulla sujauttaa tossut jalkaan.

Sain just tietää, että meille tulee viikonloppuna vieraita joten huomenna on siivouspäivä. Täällä ei oo rehellisesti sanottuna tehty mitään joulun jälkeen ? Pakko siivota kunnolla ja leipasta jotain kahvin kanssa. Tai sit haen herkut valmiina. Mukavaa huomista alkavaa viikonloppua!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *