Avara olohuone

livingroom

Tammikuussa olohuone näyttää aina yhtä avaralta, kun joulukuusi ja muut härpäkkeet ovat lähteneet. Tosiasiassa siellä on samat jutut kuin ennen kuustakin, mutta aina kuusen lähdön myötä tulee sama fiilis. Ihana raikkaus. Otin kylläkin yhden jättiviherkasvin pois tuosta ikkunoiden edestä, joten se voi hieman hämätä. Vuosia vanha peikonlehti lähti makuuhuoneen puolelle. Kohta näkee mitä se tykkäs paikan ja ruukun vaihdosta lepokauden aikaan. Tungin kasvin toisen peikonlehden kanssa samaan ruukkuun.. reppana ? Toivottavasti ei suuttunut.

olohuone
olohuone
vardagsrum

Punainen amaryllis kukkii edelleen ikkunan edessä kulhossa, johon tein jouluisen asetelman. Viimeiset kukkavanat menossa. Tästä vanhan senkin päältä otin siis sen peikonlehden pois. Kasvi vei tilaa koko senkin päällisen ja nyt tähänkin voi laittaa esille jotain muuta. Kuten tuon katseenvangitsijan Multi candle pin kynttelikön. Kynttilöitä oon poltellut tänä talvena liikaakin, mutta tuo kynttelikkö on vaan niin kaunis. Siinä pitää pitää tulta joka ilta. Kynttilöiden hintakin tuplaantunut tässä talven aikana. Mutta mikäpä ei ois noussut ? Ennen sai paketin kruunukynttilöitä viidellä eurolla, nyt 20 kappaleen kynttiläpaketti maksaa 12e. Mielenkiinnolla odotan alkaako tavaroiden ja ruoan hinnat laskea tämän vuoden puolella vai totutellaanko me vaan näihin hinnan nousuihin?

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *