Valkoinen amaryllis ja suloiset metsäkauriit

Amaryllis

Amaryllis

Huomaatteko kun oon ihan innoissani jo puhumassa tulevasta joulusta? Näin se mieli muuttuu, kun pari viikkoa sitten oli joulumieli ihan kadoksissa. On koristeltu kotia, hankittu suurin osa lahjoista ja nyt amaryllis ilmestyi pöydälle. Puolisokin alkoi eilen puhumaan joulukinkusta ja veikkaanpa, että kohta meillä paistuu leivinuunissa ensimmäinen kinkku.

Joulukukkien oston jätän vasta viikolle 50, mutta yhden amarylliksen halusin jo kotiuttaa. Urna vaasiin suunnittelin runsasta kimppua heinineen joulun väreissä ja valkoinen joulutähtikin kiinnostaisi. Meillä ei ole tainnut koskaan olla joulutähteä. Vahatut hyasintit olisivat myös aivan ihania, mutta astman vuoksi en niitä voi meille ottaa. Amaryllis on mielestäni ehkä kaunein joulukukka niin ruukussa kuin kimpussa.

Amaryllis
Metsäkauriit

Flying Tigerista ostin kuvassa näkyvät suloiset metsäkauriit. Olikohan 3e pienempi ja isompi 6e. Näistä sais kivan jouluasetelman kukkien kanssa ja ostohetkellä oli tarkoitus sellainen tehdäkin, mutta pienin otti kauriit heti omakseen. On siitä asti leikkinyt niillä, joten antaa hänen pitää kauriit 🩶

Amaryllis

Kivaa alkanutta viikkoa!

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *