Joulukranssi

Julkrans

Jouluvalmistelut ovat alkaneet 🩶 Viime viikolla instan puolella ehdin jo manata kun yhtään joulukoristetta en ole laittanut tai yhtään joululahjaa ostanut niin nyt voin kertoa, että molempia on tehty! Joulukoristeet ilmestyvät pikkuhiljaa kotiin ja lahjoistakin yli puolet olen jo hankkinut. Enää äidille, esikoiselle ja miehelle lahjat hakusessa. Eli aika hyvin tämmöseltä jahkailijalta.

Joulukranssi

Tämän vuoden kranssin tein kotoisasti kylppärin lattialla. Lämmin lattia houkutteli enemmän mitä kylmä -14 asteen kasvihuone. Joulukranssi syntyi koivunoksista, kuivatusta kaurasta, pupun häntä ruohosta, kartiotuijan oksista, kanelitangoista, kävyistä, rusetista ja joulupalloista. Kaikki tarvikkeet on kiinnitetty kranssiin sidontalankaa käyttäen. Kuumaliima tahtoo olla pakkasessa sellaista, että irtoaa. Lopuksi tein sidontalangasta kranssin taakse vielä ripustuslenkin mistä kranssin saa roikkumaan. Mitä pidät?

Joulukranssi
Christmas wreath
Joulukranssi
Joulukranssi

Seuraavana ois vuorossa kranssin tekoa sisälle, jonka ajattelin tehdä valmiiseen pohjaan. Ainakin eukalyptusta ja katajaa mietin siihen, katsotaan mitä keksin. Mukavaa sunnuntaita 🩶 Ja hei, miten ihanaa kun täällä on näin paljon lunta!

Kranssi

Seuraa blogipäivityksiä helposti instassa tai blogit-sivustolla:
https://www.instagram.com/whiteandblackblogi
https://www.blogit.fi/white-black/seuraa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *