Pipareita

Nyt on meidän kodissakin joululeivonnaisten teko aloitettu. Pipareilla aloitettiin. Niin ja pari pellillistä ollaan torttujakin paisteltu.

22.jpg
Tyttö tykkää leipomisesta paljon. ”Äiti, kato ku tuli hieno kakku!”

23.jpg
Toinen yrittää leipoa ja pienempi tulee ja syö niin paljon taikinaa ku ehtii suuhun tunkea 🙂

20.jpg
Välillä meinas jo tulla tappelu taikinasta, vaikka molemmilla oli omat. Se toisen taikinapala on aina mielenkiintosempi ku oma!

24.jpg
Saatiinhan me valmiita, uunituoreita pipareita ja kyllä on hyviä! Loput menikin kaappiin piiloon, ne säästetään jouluksi.

21.jpg
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

8 kommenttia “Pipareita

  1. tosi kauniita talvikuvia tuolla aiemmin, kyllä meillä on kaunis maa :)<br /><br />ja ihania leipomiskuvia, niin suloiset pienet leipurit <3. aivan tuoksu pipari postausta lukiessa :D. <br />mistä oot ostanu ton lasisen kuvun? määki tahon!!!!

  2. Täällä vastavierailulla! Kiva idea laittaa pipareita tuonne lasikuvun alle! Voinpa vaikka matkia! Nyt jatkan tutustumista blogiisi!<br /><br />Mukavaa viikkoa!

  3. Nam, kuinka herkullisen näköisiä pipareita! <br />Kaunis todellakin tuo lasikupu, myös määki tahon!:-D

  4. Piparitalkoot oli meilläkin, kun minipirkko omatoimisesti paistoi paketillisen taikinaa ja vielä koristelikin ne ihan itse. Helpot olot tällä äidillä 🙂

  5. Johanna: Niin tuo, me aloitetaankin aina jouluvalmistelut pipareiden paistamisesta.<br /><br />S: Olipa kiva et tuoksut tuli sinne asti ;). Lasikuvun ostin Kärkkäiseltä, hintaa oli vähä yli kympin.<br /><br />Nonna: Kiva kun tulit vierailulle! Ei muutaku piparit kuvun alle 🙂 <br /><br />Marilla: Ja hyviä ne kyllä olikin 🙂 Kärkkäiseltä löytyy noita lasikupuja.<br /><br />Tirlittan: No sinullahan on ollut ahkera minipirkko siellä 🙂 meillä vielä niin pieniä nuo lapset että tais tulla enemmän sotkua ku niitä piparkakkuja, mutta tärkeintä että saivat olla mukana. Ihana tuo minipirkko-sana :)<br /><br />Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!

  6. Hei!<br /><br />Kiitos käynnistäsi blogissani:) ja tervetuloa tänne mukaansa tempaavaan blogimaailmaan!:)<br />Kodikas postaus ja ihania talvisia kuvia tuolla aiemmin!<br /><br />Oikein kivaa loppuviikkoa!:)

  7. Marge: Ole hyvä vain, tulen toistekin vierailulle 🙂 Kiitos, joo siis todellakin oikea sana "mukaansa tempaava", en ois uskonu et tää näin mukavaa on! Sinulle myös kivaa viikon jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *