Arvonta

Nyt pyörähtää käyntiin blogini ensimmäinen arvonta. Lukijoitakin on tullut lisää, tervetuloa! Ootte ihania, niin vanhat kuin uudet lukijat. Ilahdun kun käytte täällä vierailulla ja jätätte kommenttiakin 🙂 Kolme kuukautta olen vasta blogia pitänyt ja mä niin tykkään tästä. Jos ois enemmän aikaa, tekisin vaikka joka päivä postauksen 🙂 Toivoisin että kaikki taustalla olijatkin jättäisitte jonkun pienen viestin itsestänne. Lukisin niitä mielelläni.

Palkintona Minna Immosen lahjapakkaus, johon sisältyy ruoka- ja  kahviservetit ja iso rasia tulitikkuja. Ja sisustustarra, tekstinä Live well Laugh often Love always.

200-horz.jpg

Säännöt ovat seuraavat:

Arvontaan saa osallistua kaikki.

Toivoisin että kertoisit jotain itsestäsi, ikäsi ja missäpäin asut. Ja postaustoiveitakin saa esittää 🙂

1 arvan saat kun jätät kommentin tähän postaukseen.
2 arpaa saat jos olet lukijani tai liityt lukijaksi.
3 arpaa saat linkittämällä arvonnan omaan blogiisi.

 

Eli kommenttia vain tähän postaukseen, ilmoitathan monella arvalla olet mukana. Anonyymit, laitattehan viestiin jonkun nimimerkin.

Arvonta päättyy kuun viimenen päivä, 31.1.2011 klo 21. Voittaja julkaistaan seuraavana päivänä.   

edit: Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

Oikein paljon onnea sinulle arvontaan

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

48 kommenttia “Arvonta

 1. Ihana palkinto arvonnassa. Wautsi!<br /><br />Olen kahdella arvalla mukana, sillä olen lukijasi.<br /><br />Mukavaa maanantaita!

 2. ensimmäisten joukossa ku osallistuu ni ei varmaan oikeen onni potki, mut kokeillaan ;D<br />kiva ku järjestit näin kivan arvonnan!<br />Pohjanmaalla asun, kolmeekymppiä lähestyn 😛

 3. Olen uhkaavasti viiskymppistä lähestyvä naisihminen, syntyisin Lapin läänin alueelta ja sielultani lappilainen. Lueskelen ahkerasti sekä ruoka-, leivonta- ja sisustusplogeja ja olen viime aikoina erityisesti intoutunut sisustamistrendeistä. Tykkään maalaishenkisestä elämänmenosta ja sisustustyylistä. Kenties joskus voisin muuttaa jonnekin kauas hulinapaikoista ja nauttia luonnon hiljaisuudesta. <br />Olen uusi lukijasi, sillä sivusi pongasin vasta viime viikolla.

 4. 2 arvalla mukana uusi lukijasi! 🙂 <br /><br />Olen 28-vuotias nainen Turun seudulta ja tykkään lueskella mm. sisustusblogeja ja keräillä ideoita omaa (tulevaa) kotia varten.

 5. maikku kolmekuus.. keski-suomi.. <br />arvontaan osallistun, kiva palkinto:)

 6. Hei, kiva arvonta.<br /><br />Osallistun kahdella arvalla. <br /><br />Olen 24-vuotias lukija Savosta. Rakennamme omaa taloa maalle. Ihailen kaunista sisustustasi. Jatka vain samaan malliin blogisi kanssa. =) Tavalliset arki- ja sisustuspostaukset kiinnostavat aina 🙂

 7. heippa, olen torniosta käsin bloggaava 21 vuotias neito, asun avopuolisoni kanssa rivitalo kolmiossa ja meillä on kaksi kissa vekaraa. Olen pitkällä sairaslomalla ja kulutan aikaani kotona tehden mitä milloinkin. osallistun 2 arvalla mukaan! 🙂

 8. Voi, ihana palkinto!<br /><br />Pienilintu tavoittelee palkintoa KAHDELLA arvalla. On 28-v, kahden pienen pojan äipppä Pohjanmaalta. 🙂

 9. Hei! <br />Olen kahden lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta, ikää on 30. Kotiäitinä tällä hetkellä. Maalaisromanttinen sisustus on lähellä sydäntäni 🙂 Osallistun arvontaan kahdella arvalla, olen lukijasi!

 10. Kahdella arvalla mukana :)<br /><br />Olen 27-vuotias kotiäiti keski-suomesta 🙂

 11. Mukaan 2 arvalla!<br />Olen 28-vuotias opiskelija hämeestä, vapaa-aika menee lasten, koirien, mieheni ja sisustamisen parissa ja tietenkin blogeja lukiessa 😉

 12. Kahdella arvalla mukana. 25 v ja Espoosta. Oman kodin osto suunnitteilla ja haaveena päästä sisustamaan omannäköinen koti.<br /><br />Blogiisi löysin all you need is white-blogin kautta.

 13. Yhdellä arvalla olen mukana, kun en muuta osaa :-). Olen Pohjois-Pohjanmaalta oleva 30+ kotiäiti. Vastikään olen blogisi löytänyt. Ja tykkään kyllä!

 14. Hei! Olen kahdella arvalla lukijana mukana! Olen nelikymppinen neljän lapsen äiti Satakunnasta. Olen ollut innokas leivonta- ja ruokablogien seuraaja. Nyt vasta vähän aikaa olen aktiivisemmin seurannut näitä ihania sisustusblogeja. Omaa blogia minulla ei ole. Ihana palkinto sinulla!

 15. Arvonnassa tottakai mukana ja jopa kahdella arvallakin. Olen Pohjois-Pohjanmaalta kirjoitteleva 26- vuotias yhden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Blogisi on kiva ja kertoilee ihanista asioista ja mielellään niitä postauksia lukisin vaikka päivittäin 🙂

 16. Arvonnassa mukana kahdella arvalla:) Palkinto on aivan ihana, sillä olen Minna Immosen fani. Olen 40 v kahden pojan äiti ja yhden miehen aviovaimo Pohjois-Karjalasta. Luen useampia blogeja päivittäin. Itse en ole vielä saanut omaa blogia aikaiseksi:(

 17. Heippa!<br /><br />Mukana myöskin 2 arvalla!<br />Olen 25 vuotias opeopiskelija Raumalta, innokas sisustaja ja blogivierailija! 🙂 Sinulla on aivan ihana blogi, josta saan paljon hyviä ideoita oman kodin suunnitteluun!<br /><br />t. Terhi

 18. Osallistun arvontaan kahdella arvalla :), palkinto on ihastuttava! Olen 37v. neljän ihanan lapsukaisen kotiäiti ja herrasmiehen vaimo etelä-Suomesta. Sisustusjutskat inspiroivat ja kiinnostavat!<br /><br />t.Minna

 19. Minä vastikään löysin vasta ihanan blogisi :)<br />Lukija olen myöskin joten kahdella arvalla mukana 🙂 <br />Pohjanmaalta 27v äippä.

 20. Mukana arvonnassa ollaan ja yhdellä arvalla! Ihana palkinto.:)<br />Olen kahden pienokaisen äiti Pohjois-Pohjanmaalta, ikää 31.<br /><br />Piia

 21. Täällä ollaan mukana kolmella arvalla! Olen kotoisin Oulun seudulta, mutta asustellut Saksassa, Baijerissa kohta kuusi vuotta. Tänä vuonna täytän 30 vuotta (iiik), minulla on kaksi lasta ja opiskelin väärää alaa. Minusta tuli muutama vuosi sitten opettaja, mutta sisustusjuttuja ois haaveissa tehä loppuelämä 🙂

 22. Mukana kahdella arvalla 🙂 (kai?)<br />Olen 38, uusi bloggaaja vuoden alusta ja aiheena neulahuovutus ja käsityöt :). Asun Hollolassa. <br />Vaikka itse en ole himosisustaja niin on kiva lueskella myös sisustusblogeja. <br /><br />T: Kirsi

 23. Kahdella arvalla mukana! Lukijana ollut jo pidemmän aikaa, vaan kommentointi ollut vähäisempää…<br /><br />Itse olen 23-vuotias pienen pojan äiti Pohjois-Karjalasta. Omaa kotia rakennellaan maaseudun rauhaan.

 24. Olen lahtelainen opiskelija lahdesta ja osallistun kahdella arvalla, liityin lukijaksi (olen kyllä ollut hetken jo mutten ihan virallisena :-D)<br /><br />mariaa.halonen@gmail.com

 25. Heissan! Täältäkin tullaan tohinalla kahdella arvalla mukaan! 🙂 <br /><br />Olen 22-vuotias Imatralainen tyttö, joka on todella kiinnostunut sisustuksesta. Lueskelen innolla sisustusblogeja saadakseni inspiraatioita kotimme sisustukseen. <br /><br />Aika laajasti sanottu, mutta kaikenlaiset sisustukseen liittyvät postaukset ovat mieleeni! Pidän paljon tyylistäsi sisustaa. 🙂

 26. Minä selailin näitä sisustus blogeja ja törmäsin tänne. Pidän myös kivasta sisustustavastasi. <br /><br />Kahdella arvalla mukana, kun liityn lukiaksesi 🙂

 27. Neljän lapsen äiti, kolmekymppinen, Jalasjärveltä, EP:lta. Leipoo ,askartelee, sisustaa ja tykkää vanhoista taloista. Toivoo että joku keksisi mikä musta tulee isona ; D ja haaveilee edelleen juurikin siitä vanhasta talosta natisevine lattioineen, vuotavine ikkunoineen…

 28. Vähän reilu parikymppinen kahden lapsen kotiäiti Varsinais-Suomesta :)<br /><br />Eli yhdellä arvalla mukana :)<br />anni409

 29. Kahdella arvalla mukana. Olen kohta 35vuotias kolmen lapsen kotiäiti. Tykkään käydä lukemassa sisustus-blogeja.

 30. Iina, 23 vuotta ja Jyväskylästä. Selailin tuoreimpia postauksia Blogilistalta ja eksyin tänne. Ihana tunnelma ja laadukasta sisältöä.:)<br /><br />moumou@indiedays.com

 31. Hei! Olen 28-v. kahden neitokaisen äiti Pirkanmaalta. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.<br />nimim. Sue

 32. Osallistun! Ihania, ja toi sisustustarra, pakko saada! 🙂 Olen siis 18 vuotias tyttö ja Lappeenrannassa asustelen. 🙂 Ja yyhdellä arvalla mennään. 🙂

 33. Osallistun kahdella arvalla!!:)<br />Pian 30v, 2 vuotiaan pojan äippä ep:ltä ja sisustelut on lähellä sydäntä!:)<br />Kiitos kivasta blogista!

 34. Hello!<br />Löysin juuri blogisi O.N-blogin kautta..pakkohan se on lukijaksi liittyä..kauniita kuvia ja tunnelmia :)<br />Olen 35-vuotias sisustussuunnittelija Lahdesta.<br />Ihana arvonta, eli Osallistun siis kahdella arvalla!<br /><3 <br />-Nikita

 35. Kauniita juttuja ja taidolla otettuja kuvia joista loistaa onnen hehku ♥ Tätä blogia jään seuraamaan, vaikkei mulla olekaan blogspot tunnareita (ainakaan vielä)!<br /><br />Minä oon reilu kolmikymppinen toimistorotta Zürichistä. Sveitsissä oon asunu jo parikymppisestä, eli aika pitkään. Tykkään askarrella kaikkea sisustusjuttuja ja haen inspiraatioita netistä :)<br /><br />sähköposti on tiinawagner at gmx.net

 36. Mukana ollaan kahdella arvalla! Sipoossa asun ja 5-kymppiset olen jo juhlinut.

 37. Olen parikymppinen tyttö Oulusta ja nimi näkyykin tuossa jo 🙂 Minä osallistun kolmella arvalla, seurailin aikaisemmin blogilistan kautta, mutta lisäsin itseni myös tuonne sivupalkkiin 🙂 Ja linkitän blogissani! 🙂

 38. EI HYVÄ JUMALA JOS MÄ TUON SISUSTUSTARRAN SAISIN ! Oon himoinnut tommosia aivan mielettömän pitkään, olis ihan täydellinen unelmien täyttymys ! Ihanan jollain tavalla tunnelmallinen blogi muuten tämä ! Ja kahdella arvalla mukana, linkitän blogiini seuraavan postauksen yhteydessä : )<br /><br />Olen siis pian 19-vuotias tyttö (kieltäydyn kutsumasta itseäni naiseksi) Lahdesta, jota koitan kovasti oppia kutsumaan kodiksi syksyisen muuton jälkeen. Kaikkeen sisustukseen ja kauneuteen kallellaan oleva innokas bloggari : )

 39. Kaksi arpaa ,kiitos =)<br />ja minusta voit lukea lisää blogistani 😉 luulen,että blogini kertoo minusta jotakin.

 40. Hei! Mielelläni osallistun arvontaan, lukijanasi kahdella arvalla. Olen kahden lapsen äiti, yli 40 v., Kainuusta, Kajaanin lähettyviltä. Oma blogikin on, mutta päivittäminen jäänyt jostain syystä (laiskuutta kai :)). Mielelläni silti vierailen ja luen toisten ihania blogeja. Ehkä tässä inspis omaakin blogia kohtaan tulee :). Mukavaa kevään odotusta!

 41. Ihana palkinto! siis olet kolme kuukautta sitten alottanut, minä alotin noin puolitoista kuukautta sitten ja olen ihan hurahtanut tähän bloggailuun, siis kahdella arvalla mukana, voi kun nyt onni potkaisisi..

 42. Kahden pojan 25vuotias äiti oulusta ja tykkään kaikesta vanhasta ja kierrätyksestä. Yhdellä arvalla mukana

 43. Tietysti mukana, 1:llä arvalla, sillä kirjauduin anonyymiksi lukijaksi, sorry…

 44. Kolmella arvalla lähden mukaan, ihana palkinto, kumpa onni potkisi! Olen yhden lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta, ikää 39v 🙂

 45. Miekin olen Pohjois-Pohjanmaalta, 40-v on tullut viime vuonna mittarii. Nuorin lapsi on vasta 1-v 3kk, vanhin on jo 21-v ja muut siitä välistä.<br />Minusta piti tulla rekkakuski, mutta iltatähti päättikin toisin. 🙂

 46. 3 lla arvalla mukana, niin ihania palkintoja!<br />Ruotsissa asustelen,naimisissa, lapsesta haaveileva, ja lasten kanssa töitätekevä.

 47. Yhdellä arvalla ollaan mukana, saapa nähdä tärppääkö 🙂 täällä blogiasi lueskelee (ensimmäistä kertaa) opiskelijatyttö Jyväskylästä, asun miehen ja kissan kanssa kerrostalossa. Sisustus on intohimoni ja siihen "sijoitankin" kaiken liikenevän rahan 🙂 t. Meri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *