Siivouspäivänä

Aurinko paistaa ja pakkasta -15c. Hyvä päivä viedä matot ja petivaatteet ulos. 
Samalla kuunnella musiikkia koneelta. Tykkäättekö te siivotessa kuunnella musiikkia? Mä tykkään ja samalla laulaa hoilottaa mukana 😀

                                                  Alla kuvia meidän wc:stä

2.jpg

6.jpg

4.jpg
Seinien yläosassa on maalattua tapettia ja alaosa on valkoista laattaa. Tapetin maalasin kahdella eri sävyllä.

8.jpg

7.jpg
Katossa on led-valoja, tuovat kivasti tunnelmaa ja tällä hetkellä meillä ei ole kattovalaisinta ollenkaan.
5.jpg
Wc:ssä on reilu 5 neliötä ja olen todella tyytyväinen että rakennettiin näin iso vessa. Kaappi- ja laskutilaa on tarpeeksi. Ehkä ostan vielä sellaisen korkean ja kapean kaapin yhteen nurkkaan, niin saan pyhittää sen vain ja ainoastaan mun meikeille, purkeille ja purnukoille 🙂
9.jpg
1.jpg


3.jpg
Lempparipaikka päivittäin käyttämilleni koruille on tämä simpukkarasia. Niin ihana! Mä haluun näitä lisää 🙂

                         Siivousten keskeltä toivotan aurinkoista torstaipäivän jatkoa 🙂
                                 Ihanaa, huomenna on taas viikonloppu
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

22 kommenttia “Siivouspäivänä

 1. Ihania esineitä teidän veskissä, tuo viimeinen korujen säilytysrasia on upea.

 2. Kaunis ja selkeä wc 🙂 <br />Ihanaa torstain jatkoa! Siivousintoa! 😉

 3. Johanna: Kiitti, simpukkarasia on kyllä kaunis ja erikoinen :)<br /><br />eanna: Kiitos 🙂 ja kiva kun jätit kommenttia! Simpukkarasia on kirpparilta, oli kyllä todellinen löytö! Harmi vaan etten tiedä mistä näitä saisi lisää.<br /><br />Outi: Kiitos paljon Outi! Purkkeja ja purnukoita ei voi koskaan olla liikaa :)<br /><br />Päm: Kiitti! Siivoukset ohi..nyt voi alkaa viikonlopun viettoon. Kivaa viikonloppua!<br /><br />ANNAO: Kiitos paljon ♥

 4. Mikä mieletön, ihana vessa teillä! Meillä on alakerrassa niin pieni wc, että hyvä jos kääntymään mahtuu. Musta aivan loistavaa, että olitte huomioineet tilankäytön veskinkin kohdalla. Voi vitsi, miten ihania lasipurkkeja teidän vessassa!! Ja ihan lumoavan kaunis simpukkarasia :).<br /><br />Hyvää illanjatkoa!<br /><br />t.lasimaanikko-Minna 😉

 5. Minna: Voi kiitos Minna, olipa ihana tulla aamusta tänne ku näin ihana viesti odotti ♥<br />Oon kyllä niin tyytyväinen vessan kokoon, sanoin miehelle jo silloin suunnitteluvaiheessa et haluan normaalia isomman wcn :)<br />Meiltäkin löytyy vaikka minkälaisia lasipurnukoita ;D<br />t: toinen lasimaanikko :)<br /><br />Ihanaa viikonloppua!

 6. Kaunis wc. Selkeys ja yksinkertaisuus ja lisänä kauniita yksityiskohtia, tykkään. Mä taidan olla siinä erikoisuus, että mulla pyörii elokuvia taustalla kun siivoan. Mulla on tietyt leffat vaan ja niitä on mukava seurata kuuntelemalla =) Mukavaa alkavaa viikonloppua ja siivousintoa!

 7. Suveliina: Kiitos paljon! Leffojen parissa siivous käy varmasti yhtä innokkaasti kuin musiikkia kuunnellen 🙂 Mä muuten joskus katon leffoja ilman tekstitystä, niin englanninkielen taito kehittyy ja muistuu taas uusia sanoja mieleen :)<br />Ihanaa viikonloppua sinullekin!

 8. Ihana kylppäri ja kauniita yksityiskohtia! Kiitos kovasti tunnustuksesta, olen otettu!!

 9. Helena: Kiitos paljon! Vessan ikkuna tuo myös valoisuutta lisää. Valkoinen ja wenge on ihana väriyhdistelmä :)<br /><br />Maria: Ole hyvä 🙂 Olet tunnustuksen ansainnut! Ja kiitos paljon kehuista.

 10. S: Kiitti 🙂 Tohon altaan muotoon tykästyin heti ku näin sen. Aateltiin ekaks laittaa kodinhoitohuoneeseenki samanlainen mut onneks ei laitettu käytännöllisistä syistä. Kyllä siellä syvä allas on paras 🙂

 11. Kiitos! Meillä on kylppäri- ja vessaremontti meneillään ja kova miettiminen, minkä kokoinen laatta valitaan. Ajattelin laittaa molempiin samankokoisen vaikkakin tuo teidän kylppärissä oleva laatta on aivan mahtava. Se ehkä tekisi vähän isomman vaikutelman muuten suht pienehköön kylppäriin? Vaihtoehtona meillä on ollut 20×40 tai sitten juuri tuo 20x30cm ja tuo 20×30 on kyllä tosi kivannäköinen! 🙂 Onneksi löysin kuvan, missä kyseistä laattaa on käytetty. Sitä on niin hankala kaupassa hahmottaa, miltä se kokonaisuus sitten näyttäisi.Ja hyvältähän se näyttää 🙂

  1. Ilo olla avuksi 🙂 Isompi laatta seinissä tosiaan tekee pienehköstä tilasta hieman isomman tuntuisen. Ja mitä isompi laatta niin sitä helpompi pestä kylppäri, ei ole saumoja niin paljon puhdistettavana.<br />
   Täällä näkyy muuten vielä vähän laajemmin tuota wc:n 20x30cm laattaseinää:<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2012/11/valkoista&quot; target="_blank">https://whiteandblack.casablogit.fi/lue/2012/11/valkoista</a><br />
   <br />
   Samaa laattaa käytettiin kodinhoitohuoneen välitilaan kun laattoja jäi yli, sinne laitettiin pystyyn ne, kun taas wc:ssä ne on vaakatasossa.<br />
   Tsemppiä valintoihin ja kylppäri- ja vessaremonttiin!

 12. Jes, nyt mulla on vielä selkeämpi kuva näytettävänä miehelle, että tuo ON erittäin hyvännäkönen laatta. Sillä on jostain syystä nyt joku epäilys, niin täytyy näyttää tuo linkki sille heti huomenna! Outo tuo mies, sotkee mun suunnitelmat, vaikka mulla alkaa olla jo aika tarkka visio kaikesta ;D <br />
  <br />
  Oli kiva löytää tämä blogi, sulla on tosi kaunis koti 🙂

  1. Siinä tosiaan näkyy paremmin tuota laattaa. Hih, semmosia ne miehet on 😉 kerropa miehellesi terkkuja että jos itse asentaa tuon laatan seiniin, niin se on ainakin helppo laatoittaa. 🙂 Mä nimittäin itse olen laatoittanut wc:n seinät. Kylppärissä taas oli vähän hankalampaa, kun laatta oli jo sen verran isoa. <br />
   <br />
   Kiitos Anna &hearts; Ihana kuulla 🙂

 13. Kaunis ja selkeä aikaa ja katseita kestävä kylppäri teillä. Erityisesti ihastuttavana yksityiskohtana ihastuin näihin kauniisiin koristeellisiin hyllylautoihin. Olen remontin alla olevaan kylppäriimme etsinyt samantyyppisiä jo pidempään. Mies haluaisi perushyllylaudat, mutta nyt kun nämä näin, niin kyllä odottaminen palkittiin, eli kyllä näitä haaveilemiani on jossain ; ) <br />
  Voitko antaa vinkkiä, mistä näitä löytää ?

  1. Hei Päivi!<br />
   Kiitos sinulle kauniista kommentistasi &hearts; Valkoiset laatat on kyllä sellaiset että niihin ei taida kyllästyä koskaan. Laattojen yläpuolella on tapettia ja jos joskus väriin kyllästyy niin pian maalaa uudella maalilla päälle 🙂 <br />
   Nuo valkoiset hyllyt ovat Kärkkäiseltä, sisustuspuolelta. Maksoi muistaakseni n.10e/kpl. Viime vuonna näin näitä vielä siellä myytävän, omani ostin jo pari vuotta sitten. Samantapaisia olen muistaakseni nähnyt Bauhaussissa. Toivon että löydät koristeelliset hyllyt uuteen kylppäriinne. Mukavaa syksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *