Saunapäivä

Sauna on valmiina juhannukseen..

1.jpg
1.jpg
Pesin ja käsittelin lauteet parafiiniöljyllä, ei huomaa kyllä mitään käytön jälkiä vaikka kohta kaks vuotta ollaan täällä saunottu. Ja meillä saunotaan melkein joka toinen päivä 😀
4.jpg
 Sauna on ahkerassa käytössä myös jussina.Tuoreet koivunoksat haetaan vielä metsästä ennen saunan lämmitystä. Juhannusta odotellessa 🙂
3.jpg
2.jpg
Viikonloppuna kalasteltiin kauniissa maisemissa.

Sataa, sataa, ropisee..
Mua ei haittaa kunhan juhannuksena paistaa aurinko 🙂 Vietetään juhannusta ystävien ihanassa seurassa! Saunotaan, grillataan, lillutaan paljussa, pelaillaan ja ehkäpä käydään lauleskelemassa karaokeakin. Huippua!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

16 kommenttia “Saunapäivä

 1. Oi voi ihanuus mikä sauna! 🙂 Meillä saunaremppa odottaa vielä loppu kesää, siihen asti saan vaan fiilistellä muiden saunakuvilla. Kyllä tuolla kelpaa vaikka joka päivä saunotella! Ihanaa jussia sinne teille! :)<br />t.Inka

 2. Kaunis sauna teillä ♥<br />Meillä on melkein samat suunnitelmat jussiksi, ihana nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Vielä pitäisi siivota ja pestä saunakin, taidetaan vetää pitkää tikkua siitä miehen kanssa 😀

 3. Inka: Moikka 🙂 Kiva kun jätit viestiä! Mä voisinki saunoa vaikka joka päivä 😉 Remppaintoa teille sinne sitku alotatte projektin ja kiitos saunakehuista! Mukavaa juhannusta!<br /><br />Niina: Kiitos Niina <3<br /><br />Annao: Kiva, nyt onnistuu kommentointi normaalisti :)<br />Kiitos <3 Meillä ei vedetty pitkää tikkua, kiltisti menin ite pesemään 😀 Viettäkäähän ihana jussi ystävien seurassa!

 4. Onpa hieno sauna teillä vastaanottamassa juhannusta! Todella onnistunut valaistus ym.

 5. Marika: Kiitos <3 Musta katto ja musta lattia, sopii hyvin yhteen :)<br /><br />Marita: Kiitos Marita! Led-valot tuovat kyllä tunnelmaa saunaan 🙂 <br />Ihana uus kuva sinusta!

 6. Voi huokauksen huokaus kuinka ihana sauna. kyllä tuolla kelpaa kylpeä. Omassa koivukopperossa ei saa kyllä tuollaista tunnelmaa.

 7. Todella ihana sauna. Kyllä tuolla passaa saunoa ja luksuksena vielä palju! Me saunotaan joka ilta ja mies porottaa puuta ja lämmittää saunaa puoli iltaa. Minä taas napsautan sähköt päälle, jos satun saunan lämmittämään:)

 8. Outi: Kiitos <3 Kyllä sitä osaa erilailla arvostaa omaa saunaa, edellisessä kodissa ei ollut omaa saunaa ollenkaan, ni nyt saunotaan senki eestä! <br />Vai koivukoppero 😀 eikö siellä kuitenki hyvät löylyt saa?<br /><br />Kaaponkammari: Kiitos <3 Oho, joka ilta! Tehän pistitte paremmaksi 😉 Ni teillä on molemmat, sähkö ja puukiuas? <br />Meillä on varaus seinässä valmiina, jos joskus haluaakin sähkökiukaan 🙂 Naapurissa lekotellaan paljussa juhannuksena, meillä itellä ei oo vielä paljua. Pitää siellä käydä eka testaamassa et onko hyvä 😉

 9. Wau, miten upea sauna Teillä on ja tilava! Hauskaa ja aurinkoista Juhannusta ystävien seurassa!

 10. Perhostyttö: Moikka! <br />Kiitos paljon! Kyllä tuonne mahtuu 🙂 Ihanaa juhannusta sinnekin!

 11. ihana sauna ja ihanat juhannussuunnitelmat! kivaa juhannuksen odotusta :))

 12. S: Kiitti! Toivotaan ettei jussina sada vettä! Kivaa juhannuksen odotusta teillekin 🙂

 13. Toi sauna on kyllä niin hieno! Tännekin saa tulla remontoimaan ;)<br /><br />Mukavaa Jussia koko perheelle ja pusut prinsessalle :)<br /><br />-E-

 14. E: Kiitos kiitos ♥ Heh, jos mä sit tuun remppakaveriks ku saadaan eka tuo oma piha kuntoon 😉 voi mennä vähä aikaa 😀 <br />Teille myös ihanaa juhannusta ja tulkaahan käymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *