Kranssia ja punaista

cats1.jpg
cats3.jpg
Havukranssi päätyi takan koristeeksi. Muutaman kävyn kiinnitin kranssiin ja kiepautin jouluvalot ympärille. Vähän näkyy punaistakin jo sisustuksessa 🙂 Joululiina ja punaisia tyynyjä siellä täällä.. Vihdoinkin lumi peitti maan, tehtiin lumiukko lasten kans pihalle ja minikolat pääsi käyttöön. Porkkana-ja lanttulaatikkoakin on maisteltu 🙂 Ja joulutorttuja. Joulufiilistä pukkaa!

cats10.jpg
cats2.jpg
Joko siellä odotetaan kovasti jouluntuloa?
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

13 kommenttia “Kranssia ja punaista

 1. Oi tuo kranssi on ihana! Kivasti oot sen koristellut ja kyllä jouluna aina ripaus punasta täytyy olla tietenkin! 🙂

 2. Reetta, kiitos 🙂 Jep, jouluna pitää aina olla vähän punaistakin! Ja tietty valkoinen kuusi 🙂

 3. Kivasti joulusta jo :)<br />Joulu se tulla jolkottaa, vielä on pientä tekemistä muttei ressiä oteta 🙂

 4. Meän Satu: Ei malttais odottaa että saa kuusen koristella..jos ens viikonloppuna 🙂 <br />Teilläkö on jo melkein kaikki valmista joulua varten? Apua, mulla suurin osa lahjoista ostamatta ja piparit leipomatta, mut en ota stressiä 🙂 Ens kerralla lähden yksin ostoksille, ni saa rauhassa kierrellä 🙂

 5. Ihania kuvia :)<br />Kyllä täällä odotetaan joulua jo kovasti, mukavaa kolmatta adventtia teille!

 6. Annao: Kiitti! Enää vajaa kaks viikkoa odotusta 🙂 Ihana kun tuli luntakin, toivottavasti tulee pakkasta sen verran että voi tehdä jäälyhtyjä 🙂

 7. No ei ihan kaikki oo valamiina 😀 Kuusi puuttuu mutta se haetaan varmaan nyt alkuviikosta että saa sullaa rauhassa 🙂 Lahjat on ostettu muttei paketoitu 😀 Eli paketointia eessä vielä 🙂 Ollaan osteltu osa lahjoista jo pitkin syksyä ettei tulis ressiä 🙂 <br /><br />Me aateltiin tänä jouluna ostaa kaikki ruokaki valmiina paitti kinkku paistetaan itte ja luumurahkan teen itte, muut kaupasta 🙂 Pipareita leivoin tännään ja nekki ihan valmistaikinasta 😀 Tuli muuten hyviä, parempia ko valmispiparit 🙂 Että helpolla meän joulu näköjään tulossa 🙂 Ainiin, joulukortitki ostan valmiina, huomena täytyy hakia ja kirjottaa nekki :)<br /><br />Me haluttiin nyt joulu päästä oikein helpolla ja ostella valamiina suurinosa kaikesta 🙂 Mutta mulla on kyllä semmonen olo että jotaki puuttuu mutten tiä mitä, tietekki sitte just ennen aattoa muistaa ja sitte kiireessä täytyy hommata tai sitte ei saa ennää 🙂 Voipi olla että onki jo kaikki suht kunnossa mutta joku pieni aavistus on että oon unohtanu jotaki 🙂 Noh, jos oon unohtanu niin sitte oon :)<br /><br />Elä ota ressiä <3 Tässä on aikaa kuitekki toista viikkoa 🙂

 8. Meän Satu, voi teille tulee aito kuusi <3 Se ois niin ihana ja mies tuossa ehdottikin et jos otettaiskin aito kuusi tänä vuonna, mut taidetaan vielä valkoisella kuusella mennä ainaki tämä vuosi. <br />Teillä on jo hyvällä mallilla kaikki joulujutut!<br />Mulla oli suunnitelmissa myös että pitkin syksyä ostan lahjoja..no toisin kävi 😀 Tällä viikolla on kyllä pakko hoitaa tuo lahja asia.<br /><br />Hyvä ku muistutit..ne piparit!! 🙂 Jos kaapista löytyy kaikki tarvikkeet ni tänään vois tehä taikinan :)<br /><br />Mukavaa uutta viikkoa, Satu!

 9. Oi valkonen kuusi <3 Jos meki joskus päävytään ei-aitoon kuuseen niin meilläki ois sitte valkonen kuusi :)<br /><br />Mie oon eläny niin monta vuotta ilman kuusta, en tiä miksi..*miettimistauko*..eiku tiämpä! eihän me olla oltu kotona joulusin! vaan ajeltu aina Lappiin minun mummolaan ja nyt ko muutettiin tänne omakotitalloon, päätettiin viettää joulut omassa kotona 🙂 On 4.joulu täällä <3 niin, siittä lähtien meillä ollu aito kuusi, vaikka 2 kisua onki joita kiinnostaa kovasti pallot ja oksat 🙂 Vielä ei oo kaatunu *koputtaa puuta* kuusi mutta muutamat pallot on jotenki kummasti aina aamusin ja pitkin päivää löytyny milloin mistäki lattialta :D<br /><br />Ens joulua ollaan aateltu, että tehhään vähän enemmän itte eikä kaupasta valmiina osteta 🙂 Katotaan miten onnistuu :D<br /><br />Ai niin, mie ruukaan netissä viettää aikaa ja katella lahjoja jo etukätteen, niin on sitte ko kauppaan mennee lahjojen ostoon, niin paljon helpompi, ko on jo lapulla ylhäällä mitä kellekki ostaa 🙂 Auttaisko tuo sinuaki <3 vai joko tiät mitä ostaa kellekki :)<br /><br />Mukavaa piparitaikinan leipomispäivää 🙂 ja kivaa jouluvalmistelua <3

 10. Meän Satu: Oi Lapissa! Varmasti mahtava tunnelma ollu siellä joulusin ♥<br />Valkonen kuusi on kyllä nätti, mut aitoa kuusta ei voita mikään 🙂 Ja se tuoksu! <br />On meillä usein ollu aito kuusikin, mut se kaatu aina kissojen ansiosta 🙂 Yöllä sai herätä siihen ku pallojen kans leikittiin pitkin taloa.<br /><br />Voi tuo lahjojen osto oiskin niin helppoa jos tietäis mitä kellekin ostaa.. varsinkin miespuolisille ei keksi mitään.<br /><br />Kiitos, teille myös mukavia hetkiä jouluvalmisteluihin ♥

 11. Joo, odotetaan. Oikein ahdistaa, et vielä on yks viikko, viikonloppu ja vielä puolet seuraavasta viikosta, ennen kun pääse lähtemään joulunviettoon :))

 12. Maanvaiva: Heh, montako tuntia :)? No ei vais..täällä ollaan kans niin INNOISSAAN, joka joulu sama juttu. Ihan parasta aikaa.<br /><br />E: Kiitos paljon :)) Vajaa viikko enää odotusta, sit saa rauhottua joulunviettoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *