Massasta

Heissan!
Puolet joululahjoista on ostettu, aika hyvä saavutus :O Tähän aikaan sais olla lahjat jo paketoituna, mutta niin vaikea miettiä mitä ostaa miespuolisille.. Ja sit ku kysyy lahjatoiveita niin vastaus on `en mä tarvii mitään` 😀 Oisko hyviä ehdotuksia?? Lapsille on kaikkein helpoin ostaa ja lahjat onkin heille jo valmiina.
10.jpg
Sienet väritin sormiväreillä punaisiksi ja valkosella askartelumaalilla tein pilkkuja. Kärpässienet lähti heti kuvien jälkeen muumileikkeihin 🙂
1.jpg

2.jpg
Askartelumassasta tein myös tähtiä ja sydämiä pikkukuusen oksille ja joululahjoihin koristeeksi. Täältä näet viimevuotiset paketit kuusen alla.

4.jpg

5.jpg
3.jpg
Hei mihin meidän punaset tyynyt on kadonnu?? Taitaa syylliset löytyä lastenhuoneesta 😉

7.jpg
Aivan ihana tuoksu tuli kuusesta! Sen paikka tulee olemaan tuolla takan päällä, niinku joka joulu. Valkoinen kuusi koristellaan ehkä ens viikonloppuna..

8.jpg

9.jpg
Iloa viikkoosi!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

2 kommenttia “Massasta

  1. Teillä on niin henkeäsalpaavan kaunista, pöytä kruunaa koko komeuden.<br />Mä niiiiiin teen noita sieniä ensvuonna!!!

  2. Hui apua, kiitos paljon sanoistasi IHANA Outi ♥ Pöydästä tykätään niin paljon että taidetaan tehdä ens kesänä samanlainen terassillekin.<br />Sienet sai semmosta kyytiä leikeissä et osalla on jo lakki irti 😀 Kuumaliima käyttöön..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *