Tonttu Tomera

Tiedättekö sen tunteen kun iskee kauhee inspiraatio yhtäkkiä? Mulle käy näin usein ja silloin saankin tehtyä paljon kaikkea, tekemättömiä juttuja.

7.jpg
Eilen aamulla se iski ja pistin jo heti aamusta touhuksi! Aamukahvi itelle, lapsille aamupala ja sitten pipareiden kimppuun. Edellisenä iltana tein taikinan valmiiksi. Molemmille lapsille annoin omat palat taikinaa ja niistä tuli tasan kaks piparia 😀 Taikinat meni.. minnekäs muualle kuin suuhun 🙂 Kokeiltiin tehdä myös pähkinäsuklaata ja yks kakkuki leivottiin. Illalla vielä siivous ja laitettiin lisää joulua kotiin.
6.jpg

9.jpg
8.jpg
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

10.jpg
Ihana ku on nyt leipomukset valmiina. Kortitkin kerkesin viedä ajoissa postiin. Nyt voi hyvillä mielin aloittaa viikonlopun vieton. Ottais weekendin ihan rennosti ja nukkuis pitkään, siinä loistosuunnitelma 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

9 kommenttia “Tonttu Tomera

  1. Oih, valkoinen Mariskooli! Mun sydän jätti yhden lyönnin väliin…<br /><br />Kaunis takka teillä!

  2. Ihanan touhupuhurin olet saannut 🙂 miten se piparitaikina onkin niin hyvää, siihen ei kyllästy koskaan. Kaunis joulunodotus on asettunut kotiisi, kaunis kiireetön tunnelma!

  3. Heh, tiedän tuon tunteen. Mulla inspis tulee valitettavasti miltei aina myöhäisillalla :O Mukavaa vkonloppua!

  4. Oi mikä puuhakas ja mukavan kuulonen päivä teillä ollu :)<br /><br />Unista viikonloppua 🙂

  5. Nipsu: Heh, tuo on feikki mariskooli, mut silti kaunis! Valkoisia mariskooleja ei taida ollakaan, en oo ainakaan nähny. Kiitos paljon :)<br /><br />Marie: Taikina on kyllä herkkua ja lasten mielestä kuulema parempaa ku paistetut piparit 🙂 Kiitos sanoistasi <3<br /><br />Terhi: Heh, no se on kans toinen, et tulee se inspis illalla/yöllä.<br />Kiitos, samoin sinne mukavaa viikonloppua!<br /><br />Meän Satu: Kiitos, nukun varmasti pitkään 🙂 Mukavaa viikonloppua teillekin!

  6. Itsekin haluaisin valkoisen mariskoolin ja niitä on ollutkin aikaa sitten tuotannossa mutta ei tällä hetkellä 🙂 Toivottavasti ottaisivat uudestaan tuotantoon!

  7. Anonyymi, Kiva ku kerroit, en tiennykään että niitä on joskus tehty valkosenakin 🙂 Ois kyl ihana jos niitä sais vielä joskus!

  8. Se fiilis on kyllä jotenkin aina hyödynnettävä, sä oot ollut kyllä ihanan reipas :)<br />Kauniita kuvia ♥

  9. AnnaO, Kiva ku tulee näitä leipomis- ja siivousvimmoja, ni saa nopeemmin kaikki valmiiks 🙂 Kiitos ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *