Joulukuusi

10.jpg
Viikonloppuna tuotiin valkoinen joulukuusi olohuoneeseen. Aina se vaan ihastuttaa yhtä paljon koristeluineen! ♥ 
Yhdessä lasten kanssa koristeltiin kuusi, isi ikuisti hetken kameralla..
1.jpg
Kuusen oksilla roikkuu lahjaksi saatuja koristeita ja myös hopeisia ja punaisia palloja.

3.jpg

4.jpg

5.jpg
Lasienkeleitä ♥
2.jpg
Itsetehtyjä sydämiä..

7.jpg

8.jpg
Kimalteleva latvatähti.
12.jpg
9.jpg
20+%25282%2529.jpg

13.jpg
6.jpg
13+%25282%2529.jpg
Enää lahjat puuttuu kuusen alta, vielä en uskalla niitä sinne laittaa ettei vaan paketit aukea ennen aattoa 🙂  Illalla onkin luvassa lahjojen paketointia!

                                             Touhukasta viikon alkua 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
white & black - -

16 kommenttia “Joulukuusi

 1. Ihana väripilkku. Vaiks onki ihan valkonen kuusi. Like like.

 2. Voi miten ihana toi teidän valkonen kuusi! 🙂 Ite olisin mieluusti ostanut tollasen, ei vaan toi isäntä ois suostunut. 🙁 Mut onneks pystyy täältä netin kautta ihailemaan toisten kauniita valkoisia kuusia 😉

 3. Kyllä se valkoinen kuusi vaan on ihana…melkein jo olin lähdössä sellaista ostamaan, mutta kuitenkin käännyin vielä aidoin kuusen puoleen :)<br />Täällä on kaikki vielä tekemäti…no onneksi on nyt lomaa, niin ehtiihän sitä vielä :)<br /><br />Kivaa joulun odotusta!

 4. Tuo valkonen kuusi on kyllä niin ihana ja kaunis <3 ja ihania koristeitaki 🙂

 5. Outi: Kiitti Outi! I like it too :)<br /><br />Mabn: Kiitos paljon! Lasikoristeet oli pakko nostaa ylemmille oksille että ovat vielä ehjänä joulun jälkeenki :D<br /><br />Jannika: Kiitos!! Heh, meillä ei onneks tarvinnu isäntää ees suostutella, heti suostu valkoseen 🙂 Näytähän miehelle kuva tosta meidän valkosesta kuusesta, eihän se valkonen kuusi nyt niin kauhee oo ;)<br /><br />Päm: Samaa mieltä oon et aitoa kuusta ei voita mikään! Mut hyvänä kakkosena tulee valkonen kuusi ;D Vielä yhdet siivoukset pitäis tehä ja ruoat ostaa jouluksi, sit ois onneksi kaikki, nii ja sauna pitäis pestä! Mut ei oteta stressiä.<br />Tsemppiä sinne jouluaskareisiin 🙂 ja mukavaa joulun odotusta Päm!<br /><br />Meän Satu: Kiitos paljon Satu <3 kyllä meille vielä joku päivä se aito kuusikin tulee 🙂

 6. Arvaa, me ostettiin lauantaina kuusi ja tuotiin kottiin kylppäriin, no, eilen menin sitte kattoon sitä ja sieltä roikku pikkuhämähäkki!!! YÖK!!! Melekein sai kuusi lähtöpassit pihalle! mutta nielin kammotuksen ja nyt son olohuoneessa koristeltuna 😀 Jaa miekö ötökkäkammonen, en kait 😀 Kuusessa kuulema ryömii kaikenmoisia ötököitä mutta PAKKO oli niellä ällötys :D<br /><br />Jaahas, kolli tälläki hetkellä jyrsii kuusta, kuuluu rapina ja maiskutus 😀 ja neiti kävi eilen jo räpsiin palloja :)<br /><br />Että tämmöstä 😀 Mutta tuo valkonen kuusi ON kaunis <3

 7. Meän Satu: Hih, sori ku mä täälä hihittelen mut huvitti tuo hämähäkki juttu! 🙂 Minä pienempänä vein aina hämähäkit kädessä ulos, aina kun löysin niitä sisältä. Niitä ei saanu tappaa :DD Hyi, en tosiaan veis enää! <br /><br />Onneks tuo tekokuusi on siitä hyvä kun se saa olla kisuiltakin rauhassa, ei oo purtu oksia eikä yhteenkään palloon oo vielä koskettu..ihme juttu! <br />Mut luulen et aidossa kuusessa se tuoksu kisuja viehättää.

 8. Se hämähäkki oli semmonen puolen millin kokonen ellei pienempiki! :D:D Puolen millin kokosen hämähäkin takia melkein lensi kuusi pihalle! :D:D Mie INHOAN hämähäkkejä 😀 omakotitalossahan niitä ei onneksi koskaan ookkaan, hihi :D:D Ollu pakko pikkusen karaistaa itteä ko niitä kesällä juoksentellee sisällä muutamia mutta ällöttää ne kyllä minua ja mies aina saaki toimia killerinä *kylmänväreet* 😀 Vaikka mies nukkuis jo sikeästikki ja mie nään josaki hämähäkin, mie herätän miehen iliman omantunnontuskia, ja sitte se toimii minun "sankarina" :D<br /><br />Juu, meän kisut tykkää aina jyrsiä joulukuusta ja saavat jyrsiäkki 🙂 Son niin hauskan kuulosta ko makkoilee sohvalla ja kohta kuuluu rapinaa ja sitte maiskutus 😀 Ompahan niilläki vähän erilaista tekemistä joulun aikaan 😀 Nytki meän kolli tuossa vahtii kuusenpalloja 😀

 9. Ihanalta näyttää! Meilläkin valkoinen pikku kuusi takkahuoneessa, olkkariin laitetaan sitten perinteisesti lasten vaarin kanssa metsästä hakema oikea vihreä kuusi *<:)

 10. Meän Satu: Oho, no sehän oli pieni! Eihän siitä ois kantsinu välittää 😉 Oisit antanu pikkusen jatkaa touhuja :DD no ei vaiskaan 🙂 <br />Hyvä et sulla on oma sankari siellä joka auttaa hätätilanteessa!<br /><br />Tuntus että eikö ne kuusen neulaset pistele kisuja kieleen? Niille on varmaan just parasta joulun ajassa se kun kuusi tuodaan taloon :)<br /><br />Hanna: Kiitos 🙂 Ihana perinne teillä kun vaari tuo kuusen lapsille ♥

 11. tosi kaunis kuusi ja koristeet <3<br /><br />hyvää joulua teidän perheelle jos en enää ehdi toivottelemaan 🙂

 12. Susanne: Kiitos paljon Susanne!<br /><br />S: Kiitos! Et tiiä miten iloseksi tulin sun kommentista 🙂 Ihana ku kerkesit jättää viestiä pitkästä aikaa ♥ Ihanaa joulua sinulle, miehellesi ja kisuille ♥

 13. voi sua, mukava kuulla <3 käyn täällä usein mut aina ei tuu viestejä jätettyä :/<br />aivan upeita lahjapaketteja olit tehny!

 14. Kiitti S! Heh, moni sanoikin et eihän näitä raaski avata 😀 Valkoista lahjapaperia en löytäny mistään, joten ostin rullan pöytäliinaa :)<br />Ihana tietää et käyt meillä kylässä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *