Kirppislöytöjä ja muistutus arvonnasta

Moikka moi!
Tässäpä kuvia viimeaikaisista ostoksista kirppiksiltä. Löydöistä tulee aina iloiseksi ja jo kirppiksellä saatan miettiä et mihin mä ostoksen kotona laitan ja mihin tää ja tää sopis! 🙂

1.jpg

6.jpg
Taustalla lasten tekemä maalaus 🙂
3.jpg

4.jpg

5.jpg
Maljakko (edellisessä postauksessa näkyy maljakko käytössä), hajuvesi/koristepullo ja lyhty led-valoilla, kaikki yht. 4e. Arvatkaa vaan nappasinko ne heti mukaani 😉 Lyhdyn laitoin etupihalle syysasetelmien viereen. Nyt on tunnelmavalot myös etupihalla, takapihalla loistaaki 10 lampun valosarja.
2.jpg
Vielä muutama päivä aikaa osallistua Habitare messulippujen arvontaan, arvonta päättyy perjantaina. Yksi teistä voittaa KAKSI LIPPUA messuille. TÄSTÄ pääset suoraan arvontaan.

Kivaa päivää!462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png4 kommenttia “Kirppislöytöjä ja muistutus arvonnasta

  1. Kauniita tunnelmia ja ihana valosarja! Meillä oli juuri pihajuhlat ja laitoin valoja – ne on kyllä ihania elokuun yössä.

    1. Kiitos Marsa! Elokuu on ihanaa aikaa kun saa ottaa kynttilät ja valot esille 🙂 <br />Oi että, mäki haluun pihajuhlat 🙂 oispa ihana!

  2. Kivoja löytöjä ja edullisesti olet ne saanut,<br />kuvat ovat kauniita ♥

    1. Kiitos Anna kun jaksat aina ilahduttaa mua viesteillä <3<3 Kuvat on muuten otettu ihan tavallisella Canonin digikameralla, tekis niin mieli ostaa järkkäri mut en usko et jaksaisin opetella kunnolla käyttämään sitä 😀 Taidan vielä tyytyä tähän mun digikameraan, ainakin toistaiseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *