Seinäkello

Etsiskelin sopivaa kelloa meille makuuhuoneen seinään ja tyylikäs seinäkello löytyi Wallstyle verkkokaupasta. Meillä ei ole ollut mitään kelloa makuuhuoneessa ja kännykkää en halua huoneeseen yöksi tuoda. Nyt voi vilkaista kelloa heti aamulla kun herää 🙂 Kokoa tällä komeudella on 48x48cm. 
Tämä on siis samalla sisustustarra sekä kello 🙂 Viisarit on oikeat mutta muuten kello on tehty tarroista. Aika kätsy vai mitä! Värivaihtoehtojakin oli montaa eri väriä, valitsin väriksi vaaleanharmaan. Ja viisarit samaan sävyyn.

6.jpg
1.jpg
7.jpg

2.jpg
Uudet tyynytkin löysivät paikkansa makuuhuoneesta 🙂
3.jpg
Kello asennettiin lastensängyn yläpuolelle, sänkyhän siirretään sitten myöhemmin lastenhuoneeseen ja tähän kellon alapuolelle tulee istumapaikka ja ehkä pieni pöytä tai lipasto.
4.jpg
www.wallstyle.fi pääset kurkkaamaan valikoimaa. Lukijat saavat 10% alennuksen sisustustarroista 30.9 asti koodilla: casablogit
Huom! Alennus ei koske seinäkellot kategoriaa, mutta kaikkia muita. Verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia sisustustarroja; tekstejä eri kielillä, kuvia, seinäkelloja, mietelauseita ja siellä voi suunnitella vaikka itselleen oman tekstin.
Postaus toteutettu yhteistyössä Wallstyle.fi kanssa.

                    Kivaa lauantai-illan jatkoa! Me ajateltiin herkutella ja katsoa tvtä loppuilta 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

12 kommenttia “Seinäkello

  1. Mäki tykkään! Torso on kans ihana, yks mun kaulakorujen säilytyspaikka 🙂

 1. Tuo kello on todella hieno! <3 Meilläkin olisi tuollaiselle paikka valmiina eteisen yhdellä pienellä seinällä, justiinsa mahtuisi siihen mittojen puolesta. laitankin tämän idean korvan taakse talteen! 🙂

  1. Joo mäki mittailin et miten se tuohon sopii kun on aika iso ja hyvin passaa! 🙂 Teille sopis tuo modernikello eteiseen 🙂

 2. Haha, todella hauska kello :)) Sopii hienosti paikalleen. Muutenkin makuuhuoneenne on todella elegantin kaunis.<br /><br />Kivaa viikonlopun jatkoa!

  1. Joo paljon hienompi kuin tavallinen seinäkello 🙂 Kiitos kaunis ihanasta viestistä Päm <3 Mukavaa sunnuntaita!

  1. Eikö 🙂 Tuolla oli kyllä paljon ihania tarroja, vielä tekis mieli tilata se seinäkalenteri 🙂

 3. Hyvin passaa kello tuohon! :D<br /><br /><br />T: Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *