Ostokset osa 2

Mitäs muuta sieltä Kuopion reissulta tarttui mukaan.. 

4.jpg

2.jpg

Olohuoneeseen uudet verhot.. Vaalean beiget lähti valkoisten tieltä kaappiin. Ehkä talveksi taas laitan tummemmat verhot takaisin ikkunoihin. Kylläpä tulikin valoa huoneeseen verhojen vaihdon myötä! Mustavalko raidallinen torkkupeite oli heräteostos, mutta tarpeellinen, kun meillä ei ole olohuoneessa ollut torkkupeitettä ollenkaan. Nyt saa köllötellä peitteen alla tvtä katsellen. Sohvalla näkyvät vasemman puoleiset tyynyt sieppasin mukaan H&M Home myymälästä ja tuon pöydällä olevan mustan kynttilän. Siinäpä ne ostokset taisi olla tänne sisälle 🙂 Ulos ostetut voisin vielä esitellä erikseen, mm. kengille säilytyspaikka. Lapsilla on niin montaa paria erilaista kesäkenkää että pakko oli keksiä jokin ratkaisu millä ne sai terassilta piiloon. 

3.jpg

1.jpg

5.jpg

Arvatkaa mitä! Täällä sataa vettä mutta se ei meidän iskää haitannut ollenkaan kun oli siivonnut koko talon sillä välin kun me muut oltiin mummulassa. Sanonpa vaan että olin hyvin iloinen siivousinspiksestä joka oli iskenyt 🙂 Suunnitelmissa oli siis huomenna tehdä viikonloppusiivot valmiiksi, mutta pääsin nyt helpolla. Tainnut kesäloma tehdä tehtävänsä 😉

Ne pienet (tai suuret) arjen teot <3

Mukavaa päivän jatkoa sinnekin!

18 kommenttia “Ostokset osa 2

 1. Kivoja ostoksia. Meiltä löytyy sama viltti ja kynttilä ja just vaihdoin myös valkoiset verhot :)<br />
  Meillä ei oo mies saanut siivousinspistä 8,5 vuoden aikana kertaakaan. Onkohan sellaista ikinä tulossakaan 😉

  1. Meillä on ollu samat puuhat 🙂 hyvä sää oli silitellä verhoja tänään ku ulkona vaan sataa.. <br />
   Eiköhän se isnpis iske joskus 😉 toivotaan ainakin niin! Yleensä me siivotaan yhdessä, mies hakkaa matot ja imuroi, mä teen loput. Mutta nyt siis oli pyyhkiny pölyt ja pessyt lattiatkin! Hyvä hyvä 🙂 Eka kerta tässä kodissa 🙂 10 pistettä ja papukaijamerkki 😀

 2. Ihan mahtava torkkupeitto!!! :)<br />
  … mistä bongasit sen? <br />
  Ihania kuvia teidän olkkarista &hearts;

 3. Hei vaan siivoushullulle :)<br />
  Mä sain vain ja ainoastaan vessan pestyä tänään, mutta sekin on jo meitzille saavutus :)<br />
  Hei mä kävin kans ikealla tänään, onko noi verhot minkänimiset, sielä kun hiplasin yhtä sun toista valkoista perusverhoa? Oli tullut myös nukkekodin kalusteita Ikealle, ihania kuten Vågö tuolikin ja blogimatto!!! En sortunut. Vielä 🙂

  1. Hahah sanonko miehelle terkkuja 😀 <br />
   Nyt oli pakko kuitista luntata verhojen nimi.. eli VIVAN-merkkiset, alle kympin paketti! yritin Ikean sivuilta etsiä linkkiä mutta ei löytyny.. Näitä oli erivärisiä, nämä on ihan puhtaanvalkoiset. Näyttää ihan kuin ei olis verhoja ollenkaan :)<br />
   Oih, varmasti suloisia mini Vågö ja matto nukkekotiin!

  2. No just tuota Vivan-verhopakettia pyörittelin kädessäni enkä ostanut. Ehkä se sitten on haettava.Meillä on myös tuo torkkupeitekkin ja on kuules kiva!

 4. Kivoja ostoksia, tuo peitto on tosi kiva, löytyy täältäkin :)<br />
  Olkkarissa näyttää kauniilta niinkuin aina!<br />
  Tosi kiva ylläri mieheltä 😉

  1. Kiitos Niina &hearts; Peitto oli kuin tehty mulle, lempparivärit ja kaikki 🙂 oli ihan pakko ostaa kun tuon näin! Yllärit on kivoja, vois tulla useamminkin ;D

 5. Hyvät ostokset olet tehnyt! Välillä on kiva vaihdella verhoja ja tyynyjä sekä lisätä jotain pientä niin kodin ilme muuttuu taas uudeksi.

  1. Kiitos! Yleensä innostus iskee keväällä ja syksyllä 🙂 ja jouluna! Aika harvoin vaihdan verhoja, mutta nyt piti saada ihan yksinkertaiset valkoiset verhot ikkunaan. Pienillä ja edullisilla jutuilla saa tosiaan uutta ilmettä kotiin 🙂

  1. Valaisin oli todellinen löytö! Onneksi oli tilaa tuossa sohvan vieressä, että sain sen kotiini 🙂

 6. Aivan mieletön tuo raitapeitto!! Olen Ikeassa nähnyt samantyylisen, mutta valkoiset raidat ovat luonnonvalkoiset! Mites tuossa sinun??

  1. Eiks ookki 🙂 Tuossa raidat on vähän luonnonvalkoiseen suuntaan. Jos katsot tuota mattoa niin peite ja matto on samaa sävyä ja taas nuo verhot on ihan puhtaanvalkoiset. Eli ei minusta yhtään paha väriero 🙂 ei mitenkään kellertäviä ole. EIVOR on tuon peitteen nimi, jos käyt Ikeassa 🙂

 7. Hei. Blogisi on kiva. Mistä olet hankkinut tuon olohuoneen kaarivalon? Minkä hintainen se oli?

  1. Kiitos Satu! Kaarivalaisin on Kärkkäiseltä, viime kuun aleostos 🙂 Valaisimelle jäi hintaa vain n.30e -70% alen jälkeen. Mahtava löytö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *