Vaaleanpunaista ja vihreää!

Keskiviikkomoikat 🙂 Kuten otsikko kertoo niin tänään luvassa jotain vihreää ja myös vaaleanpunaista hyvin tärkeä asiaa <3 Pienet vihreät kasvit ovat löytäneet meille mehikasvien muodossa. Toinen pääsi lasikuvun alle sohvapöydälle ja toisen ripustin ylösalaisin Sky Planter ruukkuun. Mehikasvi on säilynyt hyvin jo monta viikkoa väärinpäin 🙂 Joulun lähestyessä voisin kokeilla hyasinttia ruukkuun, menestyyköhän? Myös kauraa hain pellolta koristeeksi mustaan maljakkoon. Täällä sataa vettä ja ollaankin touhuttu ja askarreltu sisällä kaikenlaista lasten kanssa. Nyt tuli pieni postaushetki äidille kun Vili Vilperi dvd alkoi pyörimään.

7-tile.jpg2-tile.jpg4-tile.jpg6-tile.jpg

Postissa saapui ihan yllätyksenä Siniltä saatu Roosa nauha-tuotepaketti. Ihanan pirtsakan väriset laudepesuri ja jynssärisetti odotti aamulla postilaatikossa kun menin postia hakemaan. Kiitos, olette tärkeällä asialla! Tänä vuonna olen tukenut tärkeää kampanjaa ostamalla Roosa nauha tuotteita mm. suklaata ja ruusukimppuja, joka vuosi autan jollain tapaa. Lindexiltä ajattelin vielä hakea vaaleanpunaisen rannekorun.

Rintasyöpään sairastuu vuosittain 4800 suomalaista naista. Joka vuosi menehtyy yli 850 naista: Isoäitiä, äitiä, siskoa, ystävää, puolisoa ja työtoveria. 

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa ja että jokainen rintasyöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa.

Yhdessä lahjoittajien kanssa olemme voineet edistää näitä tavoitteita merkittävästi. Lahjoittajien ansiosta olemme voineet rahoittaa kotimaista rintasyöpätutkimusta sekä ylläpitää potilaille ja heidän läheisilleen tarjottavaa neuvontapalvelua. Lisäksi olemme voineet edistää suomalaisten tietoisuutta rintasyövästä. Suuri kiitos edistysaskelista rintasyövän vastaisessa työssä kuuluu lahjoittajille!

Ylläoleva teksti lainattu Roosa nauha syöpäsäätiön sivuilta.  Lisää aiheesta voit käydä lukemassa täältä.
Käy kurkkaamassa miten sinä voit auttaa <3

8.jpg

8 kommenttia “Vaaleanpunaista ja vihreää!

 1. Oli ihan super ylläri! 🙂 Ja hienoa, että yritykset ovat tuotteineen näin hyvin mukana tukemassa Roosa nauha -kampanjaa &hearts;

  1. No niin oli, kiva juttu! <br />
   Meiltä löytyy kotoa jo monta vaaleanpunaista käyttötavaraa, aina jotain ostan 🙂

  1. Yllärit on aina kivoja :)<br />
   Ekaksi mietin että miten multa voi pysyä tuolla sisällä kun ruukku on alaspäin, mutta hyvin on pysynyt jos ei mene ruukkua heiluttelemaan 🙂

 2. Ihme tuo nurinnarinkukka!!<br />
  Pienet pinkit ovat tarpeen &hearts;

  1. Yrttejä kokeilin myös ruukussa kasvattaa, mutta ne ei jostain syystä tykännyt olla nurinpäin, mutta tämä mehikasvi ainakin tykkää 😀 eikä tarvii edes vettä paljoa.<br />
   <br />
   Pienikin apu on tärkeä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *