Huippulöydöt säilytykseen!

1.jpg

Heissan! Upeaan auringonpaisteeseen oli mukava herätä aamulla, taidan kipaista pikimmiten aamulenkille raikkaaseen säähän. Viikkoon on mahtunut niin paljon huolta ja stressiä tälle bloggaajalle ja nyt vihdoinkin tuntuu että elämä alkaa voittaa 🙂 Ihanaa! Vielä kun vedän keuhkot täyteen ilmaa tuolla ulkona niin eiköhän se siitä 🙂 

Mutta nyt kuviin. Yksi päivä törmäsin tällaisiin muovisiin teerasioihin ja ostin yhden rasian, kun mielessäni jo näin mihin voisin rasioita käyttää. Kun en yhtään muistanut meidän vetolaatikoiden mittoja, korkeutta lähinnä, niin ostin vain yhden malliksi ja sovittelin kotona mahtuuko laatikot aukenemaan. Hyvin mahtui joten hain vielä viisi lisää 😀 Ja enhän minä näitä teepusseille ostanut ( kaupan täti varmaan luuli että meillä juodaan paljon teetä, katsoi nimittäin sen verran pitkään ostoksiani) Kannet irti rasioista ja kauneustilpehöörit tilalle. Näihin mahtuu meikit, kynsilakat, pompulat..ihan mitä vaan keksii laittaa. Kyllä tuli siistin näköiset vetolaatikoista ja tavarat pysyy omilla paikoillaan laatikkoa avattaessa. Hintakaan ei päätä huimannut, 2,50e.

3.jpg

2.jpg

Raikasta sunnuntaipäivää, kiva kun piipahdit!

J / white & black - -

19 kommenttia “Huippulöydöt säilytykseen!

  1. Pystytko laittaan vielä mittoja noista?<br />
   <br />
   Miettii, että jos tästä lähtis poikkeemaan cittarissa… 🙂

  2. Mitat: 21,5x15x9cm. Ikeasta olen katsellut yksiä samantapaisia, mutta korkeutta rasioilla on liikaa. Vihdoinkin löysin oikean kokoiset, jotka mahtuu meidänkin laatikostoihin.

 1. Hyvä ratkaisu! Ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi &quot;varsinaiseen tarkoitukseen&quot; tehdyistä tuotteista. 🙂

  1. Yhtään rasiaa ei mennyt teepusseille 😀 meillä juodaan aika vähän teetä, enimmäkseen kahvia. Tuohon tarkoitukseen just sopivia, kun on omat lokerikot mm.kynsilakoille. Oli kyllä tosi edullisia!

  1. Onneksi kansi lähti napsauttamalla irti 🙂 ekaks yritin saada tuota Tea-tekstiä pois, mutta kun ei irronnut niin lähti koko kansi 🙂

 2. Mä ostin joskus just samanlaisen Halpa-Hallista. Maksoi muuten siellä enemmän. Laitoin sinne silloin teipit, mut ei ne enää aikoihin oo tohon laatikkoon mahtuneet. Nyt siellä majailee erilaista askartelutavaraa. <br />
  Loistava käyttötarkoitus näillä sun omillakin. Täytyy pitää mielessä.

  1. Lokerikot on tosi hyvät pienille askartelutarvikkeille, tyttö halus yhden laatikon itselleen että saa laittaa helmiä sinne. Puisia teerasioita olen nähnyt vaikka minkälaisia, mutta en koskaan muovista. <br />
   Halpa-Hallista tekee joskus hyviä löytöjä!

  1. Onneksi hoksasin että näitä voi käyttää ilman kanttakin, tuli tosi kivat säilytyslaatikot 🙂 mukava avata laatikot kun kaikki on järjestyksessä.

 3. Arghhh…. juts myin kirppiksellä, tai tarkemmin ottaen kadotin, tuollaisen teelaatikon. Ajatus oli, &quot;mitä minä tälläkin teen, en juo teetä…&quot;. Noh, nyt tietäisin mitä…. Täytyy toivoa, että laatikko löytyy jonkun toisen loossista, jos ei, toivotaan, ett varas lukee blogiasi ja tajuaa hyödyntää boxin näin kivasti 🙂

  1. Voi ei.. mä mietin kuule kaupassa samaa että onpas ihana rasia mutta kun ei meillä teetä juoda kuin joskus.. sitten ostin kokeeksi yhden josko mahtuis wc:n laatikkoon ja mahtuihan se. <br />
   <br />
   Harmittavaa että kirppiksillä tavarat `katoaa`, itse olen useimmiten löytänyt toisesta pöydästä omia tavaroita, mutta tosi tympeä niitä on sieltä etsiä ja viedä takaisin omaan pöytään. Lapsien kanssa kun olen kirppiksiä kierrellyt niin pidän huolen siitä että aina laittavat samaan paikkaan tavarat joihin koskevat. Ettei huku muihin pöytiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *