Siivouspäivä-arkikuvahaaste 3/5

3.jpg

Miten iloinen sitä onkaan ihan pienistä arjen asioista kuten siivotusta kodista ja puhtaan valkoisesta matosta. Olin aivan varma että matto ei enää valkoista päivää näe. Käytin sen pesulassa ja olen kyllä erittäin tyytyväinen! Siitä lähti niin tussit, kahvit kuin nokitahratkin 🙂 muuten olisin pessyt maton itse mutta se on niin iso että en ala sitä kuivaamaan sisätiloissa. Mies sanoi että ostetaan musta matto ja laitetaan valkoinen vasta sitten kun lapset ovat vähän isompia. No sehän se olisi järkevin ratkaisu, mutta minkäs teet kun valkoinen väri miellyttää. Ja ei ne lapset sitä kahvia mattoon sotkeneet 😉

Eilen meillä oli siis siivouspäivä niin sisällä kotona kuin leikkimökissäkin. Siinä välissä ehdittiin lasten kanssa pelaamaan mölkkyä. Yksi siivousjuttu kotona on vielä tekemättä.. nimittäin ikkunoiden pesu. Onko pakko? 

1.jpg

2.jpg

Pääasia että leikkimökki on nyt siivottu ja lapset pääsevät sinne touhuamaan. Arkikuvahaasteen sain Checklist-blogista ja haasteessa on siis tarkoitus kertoa omasta arjestaan viiden päivän ajan kuvilla varustettuna ja haastaa joka päivä mukaan eri bloggaaja. Tänään haasteen heitän at home-blogiin! Otatko Jaana haasteen vastaan 🙂

4 kommenttia “Siivouspäivä-arkikuvahaaste 3/5

 1. Puhtaalta näyttää. 🙂 Ja onhan se valkoinen niiiin paljon valoisampi. ;)<br />
  <br />
  Katsoin tuota aikaisempaakin bloggausta, sielläkin on tehty puuhommia. Meillä tuo kiveysasia vielä odottaa pihan tasoitusta.

  1. Onhan se valkoinen väri varsinkin nyt kesän kynnyksellä raikkaampi kuin musta. Meillä on lastenhuoneessakin valkoinen matto, mutta noissa on se hyvä puoli että ne voi kääntää toisinpäin kun likaantuu ;D Pesee sitten vasta kun molemmat puolet on sotkettu :D<br />
   <br />
   Puuhommat jatkui vielä tänäänkin, nyt on iso kasa puita ladottu liiteriin ensi talvea varten :)<br />
   Mukavaa viikonloppua!

 2. Otan haasteen vastaan, jos sopii että teen yhden postauksen viidellä kuvalla viidestä eri arkisesta asiasta? 😀 Nyt ei kykene niin pitkäjänteiseen toimintaan että ihan viisi päivää pitäis tätä tehdä 😀

  1. Tottakai sopii jos jaksat haasteen tehdä 🙂 mietinkin että laitanko haastetta tulemaan, kun tiedän että siellä on varmasti jo odottavat tunnelmat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *